ελληνική φωνή - κεντρική σελίδα  
επικοινωνία εκτύπωση
 
Εκδότης-Διευθυντής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ
Διευθύντρια Σύνταξης: ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ηλεκτρονική Ενημέρωση για την Ελλάδα και τον Κόσμο - News - Nachrichten
   

Ειδήσεις για όλους

 

Eδώ Μόσχα-Δώρα Γιαννίτση

Μαθήματα ελληνικής γλώσσας

8 Φεβρουαρίου 2018

Το Kέντρο Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.),στη Ρωσική πρωτευουσα,ανακοινώνει   την έναρξη εγγραφών για  μαθήματα ελληνικής γλώσσας.

Σε έντεκα διαφορετικές, γεωγραφικά, εστίες τής Μόσχας οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας και, στη συνέχεια, συμμετοχής σε εξετάσεις για την απόκτηση του πτυχίου γλωσσικής επάρκειας-ελληνομάθειας από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας (με έδρα τη Θεσσαλονίκη). Ταυτόχρονα το ΚΕΠ προσφέρει  τη δυνατότητα στους σπουδαστές  του να παρακολουθήσουν  μαθήματα ελληνικής γλώσσας και σε ειδικά διαμορφωμένα θερινά εκπαιδευτικά προγράμματα στην Ελλάδα, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου. 

Ήδη από το 2007 το Κ.Ε.Π. επανδρώνεται και με Έλληνα εκπαιδευτικό, στη Μόσχα αποσπασμένο, του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας. 

   Αναλυτικότερη ενημέρωση για τα τμήματα ελληνικής γλώσσας μπορείτε να αντλήσετε από τα εξής κάτωθι εδάφια του Δικτυακού Τόπου του Κ.Ε.Π. :

http://www.hecucenter.ru/gr/greekcourses/

Ενημέρωση για τυς καθηγητές μας και βίντεο-αποσπάσματα από τα μηθήματα μπορείτε  να έχετε στα εξής link:

http://www.hecucenter.ru/ru/greekcourses/teachers/

http://www.hecucenter.ru/gr/greekcourses/teachers/

Μάθετε την ελληνική γλώσσα – επισκεφθείτε την Ελλάδα, για να απολαύσετε το φυσικό κάλλος της και τα πλούσια μνημεία της, να γευθείτε τον αρμονικό συνδυασμό πληρότητας μορφής και περιεχομένου! 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεσθε στη γραμματεία του Κ.Ε.Π., στα τηλέφωνα 7084809/10 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις  info@hecucenter.ru, hcc@mail.ru    

<< Πίσω


 
 
Ειδήσεις για όλους | Θέματα | Τουριστικό Ρεπορτάζ | Ιατρικά Θέματα | Παρουσίαση Βιβλίων | Επικοινωνία