ελληνική φωνή - κεντρική σελίδα  
επικοινωνία εκτύπωση
 
Εκδότης-Διευθυντής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ
Διευθύντρια Σύνταξης: ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ηλεκτρονική Ενημέρωση για την Ελλάδα και τον Κόσμο - News - Nachrichten
   

Ειδήσεις για όλους

 

Απο το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού στην Μόσχα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

«ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ»

Μόσχα-Δώρα Γιαννίτση - 2 Φεβρουαρίου 2018.

 
 Το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο  στην εικοστή πέμπτη συνεδρία της Ελληνικής Λέσχης Διαλόγου και Επικοινωνίας «Επικοινωνούμε Ελληνικά-Μόνο Ελληνικά», που εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης παιδαγωγικής-πολιτισμολογικής δράσης του και   προϋποθέτει συναντήσεις, σε τακτική βάση , όπου σε άμεση και  φιλική ατμόσφαιρα οι συμμετέχοντες συζητούν διάφορα θέματα ενδιαφέροντός τους, τα οποία έχουν νωρίτερα επιλέξει και ορίσει. Τη συζήτηση συντονίζουν καθηγητές, φορείς της νεοελληνικής γλώσσας.
 
Στ? πλαίσι? αυτών των συναντήσεων οι μαθητές της ελληνικής γλώσσας  έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν σε φιλική ατμόσφαιρα διάφορα θέματα που αφορούν το σύγχρονο βί? στην Ελλάδα, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της Χώρας μας, αλλά και να περάσουν μερικές ευχάριστες βραδιές, απολαμβάνοντας τσάι, καφέ και ελληνικά γλυκά με την παρέα παλαιών και καινούριων φίλων, Ελλήνων και Φιλελλήνων. Στόχο των συναντήσεων αποτελεί η ανάπτυξη των γλωσσικών δεξιοτήτων των μαθητών, κυρίως του προφορικού τους λόγου, η διευκόλυνση της προφορικής επικοινωνίας, αλλά και η εμβάθυνση γνώσεων για τον ελληνικό πολιτισμό.
 
Η εικοστή πέμπτη συνεδρίαση της Λέσχης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 04  Φεβρουαρίου 2018, ώρα 17:00 στο ελληνικό εστιατόριο «Πόρτο Μύκονος» επί της οδού:
27, Sushevskaya str., building 2 (metro station “Novoslobodskaya/Mendeleevskaya”).

 
Το θέμα της εικοστής πέμπτης συνάντησης της Λέσχης μας, ως διαμορφώθηκε από τα μέλη μας κατά την ποηγούμενη συνεδρίαση :

«Μεικτοί ελληνορωσικοί γάμοι».

Συντονιστές της συζήτησης θα είναι η νεοαφιχθείσα αποσπασμένη στο Κ.Ε.Π. εκπαιδευτικός Κλαυδία Κανδηλάπτη και η διευθύντρια του Κ.Ε.Π. Δώρα Γιαννίτση.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η υποβολή δήλωσης συμμετοχής: https://hecucenter.timepad.ru/event/654843  

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή δύνασθε να απευθύνεστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση monogreek@gmail.com,  (αρμόδια η σπουδάστρια του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού κα Σβετλάνα Μαρτίνοβα), facebook: https://www.facebook.com/?????????-???????????-????-μόνο-Ελληνικά-991010794322440/

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η υποβολή δήλωσης συμμετοχής: https://hecucenter.timepad.ru/event/645966  

 

<< Πίσω


 
 
Ειδήσεις για όλους | Θέματα | Τουριστικό Ρεπορτάζ | Ιατρικά Θέματα | Παρουσίαση Βιβλίων | Επικοινωνία