ελληνική φωνή - κεντρική σελίδα  
επικοινωνία εκτύπωση
 
Εκδότης-Διευθυντής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ
Διευθύντρια Σύνταξης: ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ηλεκτρονική Ενημέρωση για την Ελλάδα και τον Κόσμο - News - Nachrichten
   

Ειδήσεις για όλους

 

Ομογενής δημοσιογράφος ξεσκέπασε τον διάσημο ηθοποιό Μόργκαν Φρίμαν, που καταγγέλεται απο γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση - Ο Φρίμαν απειλεί με μηνύσεις

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - 1 Ιουνίου 2018.

Με μηνύσεις απειλεί ο ηθοποιός Μόργκαν Φρίμαν (Morgan Freeman) το τηλεοπτικό δίκτυο CNN για τις καταγγελίες που έβγαλε στον αέρα ότι παρενόχλησε σεξουαλικά οκτώ γυναίκες – μια μάλιστα από αυτές είναι η ομογενής δημοσιογράφος Χλόη Μελά (Chloe Melas).

Πιο συγκεκριμένα, ο 80χρονος ηθοποιός ζητά μέσω των δικηγόρων του από το CNN να ανακαλέσει τις καταγγελίες, ενώ παράλληλα υποστηρίζει ότι η φράση που η κ. Μελά του αποδίδει («θα ήθελα να ήμουν εκεί») και η οποία «πιάστηκε» στην κάμερα, απευθυνόταν στον συμπρωταγωνιστή του Μάικλ Κέιν και όχι σε εκείνη.

Οι δικηγόροι του Φρίμαν υποστηρίζουν ότι η δημοσιογράφος μπορεί να είχε κίνητρο ή να το έκανε από ρατσισμό ή για να προωθήσει την καριέρα της και να γίνει γνωστή μέσα από όλη αυτή την ιστορία.

Το CNN αποκάλυψε πως οκτώ γυναίκες κατηγόρησαν τον ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση και ανάρμοστη συμπεριφορά. Το επίμαχο ρεπορτάζ φέρει και την υπογραφή της Ελληνοαμερικανίδας δημοσιογράφου του CNN, Χλόης Μελά, που προχώρησε στις αποκαλύψεις ύστερα από μια έρευνα 6 μηνών.

Συνολικά 16 άνθρωποι μίλησαν στο CNN για τον Φρίμαν, εκ των οποίων οι οκτώ ανέφεραν ότι ήταν θύματα παρενόχλησης, ενώ άλλες έκαναν λόγο για απρεπή συμπεριφορά του.

Ολοι περιέγραψαν ένα πρότυπο ανάρμοστης συμπεριφοράς του Φρίμαν στα γυρίσματα, την ώρα μάλιστα που προωθούσε τις ταινίες του, αλλά και την εταιρεία παραγωγής του, την Revelations Entertainment.

Μέσα στο περιβάλλον της Revelations Entertainment περιέγραψαν περιστατικά παρενοχλήσεων και μάλιστα με τη συνιδρύτρια της εταιρείας του Lori McCreary και άλλη μία γυναίκα, η οποία ήταν στόχος ταπεινωτικών σχολίων από τον ηθοποιό, δημοσίως.

Τέσσερις άνθρωποι που εργάζονταν στις παραγωγές με τον Μόργκαν Φρίμαν τα τελευταία δέκα χρόνια, υπογράμμισαν ότι επανειλημμένα συμπεριφερόταν στις γυναίκες με τρόπο που τις έκανε να νιώθουν άβολα.

 
 

 

<< Πίσω


 
 
Ειδήσεις για όλους | Θέματα | Τουριστικό Ρεπορτάζ | Ιατρικά Θέματα | Παρουσίαση Βιβλίων | Επικοινωνία