Εκτέλεση
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα, προσθέτουμε και τα μπαχαρικά μας (κύμινο, κόλιανδρο,κουρκουμά, πιπέρι) σε αυτό το σημείο για βγάλουν τα αρώματα τους. Προσθέτουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε καλά για να κοκκινίσει και για να το σφραγίσουμε. Όταν το κρέας μας είναι έτοιμο προσθέτουμε τα δαμάσκηνα & τις 3 κούπες νερό και αλατίζουμε. Όταν το φαγητό μας πάρει βράση χαμηλώνουμε την θερμοκρασία στο ελάχιστο σημείο και σκεπάζουμε με το καπάκι. Βράζουμε για περίπου 3 ώρες ή μέχρι να δέσει η σάλτσα του φαγητού μας. Το τρώμε ζεστό με συνοδεία κουσκούς, ρυζιού ή πουρέ.
|