ελληνική φωνή - κεντρική σελίδα  
επικοινωνία εκτύπωση
 
Εκδότης-Διευθυντής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ
Διευθύντρια Σύνταξης: ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ηλεκτρονική Ενημέρωση για την Ελλάδα και τον Κόσμο - News - Nachrichten
     
AΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επαφές Ρεάλ με Νεϊμάρ, στα 260 εκατ ευρώ η τιμή του

Τού Αντώνη Βαζογιάννη - 10 Μαίου 2018.

Διαπραγματεύσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Νεϊμάρ στην Βραζιλία αποκάλυψε η ισπανική εφημερίδα As, αναφέροντας ότι η Παρί ΣΖ ζητά για την παραχώρησή του 260 εκατ ευρώ.

    Όπως σημειώνει η As, δύο φορές, απεσταλμένος των Μαδριλένων συναντήθηκε με τον Βραζιλιάνο. Η τελευταία στις 22 Μαρτίου, στην Μανγκατατίμπα, μία ώρα οδικώς από το κέντρο του Ρίο ντε Τζανέιρο, εκεί που βρίσκεται το πολυτελές αρχοντικό  που αγόρασε ο Νεϊμάρ  πριν 1,5 χρόνο για περίπου οκτώ εκατομμύρια ευρώ.

    Παρών στην συνάντηση και ο Βινίσιους Τζούνιορ, που «χρησιμοποιήθηκε» για να μεταφέρει τον απεσταλμένο της Ρεάλ Μαδρίτης στο σπίτι του Νεϊμάρ. Μία selfie του Νεϊμάρ με τον Βινίσιους έγινε η αιτία να διαρρεύσει η ιστορία.

    Πίσω από αυτές τις συναντήσεις βρίσκεται η εμμονή του Φλορεντίνο Πέρες να αποκτήσει τον Νεϊμάρ. Μία προσπάθεια που άρχισε  από τον σύλλογο πριν από δώδεκα χρόνια, όταν ο Νεϊμάρ, ακόμα παιδί, έκανε προπονήσεις για δύο εβδομάδες με τη Ρεάλ Μαδρίτης και μπορούσε να αποκτηθεί με 60.000 ευρώ.

    Πέντε χρόνια αργότερα, όταν ήταν αστέρι στη Σάντος, οι Μαδριλένοι επιχείρησαν να τον αποκτήσουν, αλλά τον «έκλεψε» η Μπαρτσελόνα προσφέροντας 40 εκατομμύρια ευρώ στον πατέρα του, προκειμένου να φτάσει σχεδόν δωρεάν το 2013  στην Βαρκελώνη, υπόθεση που εξετάζει η ισπανική δικαιοσύνη.

    Ο Φλορεντίνο Πέρες πιστεύει ότι η τρίτη προσπάθεια θα είναι και η τυχερή, ενώ λέγεται ότι η Παρί ΣΖ έχει ορίσει τιμή πώλησης τα 260 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με την El Chiringuito.

     Ο Νεϊμάρ επέστρεψε ήδη  στο Παρίσι, όπου περνά το τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του. Ο σύλλογος και ο παίκτης έχουν ήδη καταστήσει σαφές ότι δεν υπάρχει πρόθεση ή πιθανότητα να παίξει και πάλι αυτή τη σεζόν με την Παρί ΣΖ, όλη η προσπάθεια γίνεται προκειμένου να είναι έτοιμος στο Μουντιάλ, που αρχίζει σε πέντε εβδομάδες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.



AΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 
Ειδήσεις για όλους | Σχόλια | Αγγελίες | Τουριστικό Ρεπορτάζ | Ιατρικά Θέματα | Παρουσίαση Βιβλίων | Επικοινωνία