Εταιρεία

Η εταιρεία Χατζηαναστασιάδης Θεόδωρος  προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα μηχανημάτων συσκευασίας στην αγορά σήμερα. Από το 1950, έχουμε προσφέρει την ανώτατη ποιότητα υπηρεσιών προς τους πελάτες μας που τους βοήθησαν στην επίτευξη των στόχων τους. Η εμπειρία μας και η προηγμένη τεχνολογικά κατασκευή των μηχανημάτων μας έχουν προσδώσει τη φήμη του καλύτερου στον τομεα μας.

 

Έχουμε με επιτυχία προσφέρει αυτόματες λύσεις για προϊόντα σε πολλές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια,τη Ρωσία, την Τουρκία, την Κύπρο και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Κυρίως έχουμε κατασκευάσει πλήρως αυτόματες μηχανές εμφιάλωσης για υγρά και ημιπαχίρευστα, αυτόματες ετικετέζες φιαλών και βάζων από 1 -3 ετικέτες καθώς και αυτόματα συρρικνωτικά μηχανήματα.

Είναι ιδανικές για χρήση σε προϊόντα όπως ποτά, αναψυκτικά, γαλακτοκομικά προϊόντα, μέλι, μαρμελάδα, τρόφιμα, σαλάτες, πετρέλαιο, λιπαντικά, χημικά, πετρελαιοειδή, απορρυπαντικά κλπ.

 

 

 

Οι Αρχές Μας

Ηγεσία: Στην εταιρεία μας, λαμβάνετε το είδος της εξυπηρέτησης που θα περίμενε κανείς από έναν ηγέτη. Πάντα εξελίσσεται αναλογα με τις ανάγκες των πελατών μας αλλα και προσαρμόζεται όταν δημιουργούνται νέες ευκαιρίες στην αγορά. Μπορείτε να είστε ήσυχοι πως οταν συνεργαστείτε με την εταιρεία Χατζηαναστασιαδης, θα απολαύσετε τις πιο πρόσφατες τεχνολογικά υπηρεσίες και τα καλυτερα μηχανήματα του κλάδου.

Εξηπηρέτηση: Στην εταιρεία Χατζηαναστασιάδης η πρώτη και βασική μας προτεραιότητα είναι να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι οι πελάτες μας. Η εμπιστοσύνη σας είναι σημαντική για μας και μπορείτε να περιμένετε να κάνουμε το κατι παραπάνω για την επιχείρησή σας. Η κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών είναι το σήμα κατατεθέν της εταιρείας. Είμαστε υπερήφανοι για τα μηχανήματα κατασκευής μας και θα χαρουμε να σας εξυπηρετήσουμε οταν αποφασίσετε να μας εμπιστευτείτε.

 

 

Το Όραμα μας

Θέλουμε να γινουμε η "πρώτη σκέψη σας" για όλες σας τις ανάγκες συσκευασίας. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να προσθέτουμε νέα προϊόντα για τη σειρά μας που θα συμπληρώσουν τις υπάρχουσες μηχανές, προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές για τους πελάτες μας.

Το όραμα μας ειναι σαφές και απλό:

Να είμαστε ο καλύτερος και πιο αφοσιωμένος συνεργάτης των πελατών μας στον κλάδο της συσκευασίας και των τροφίμων.

Στόχος μας ειναι να το πετύχουμε αυτό με την αυστηρή τήρηση τριών βασικών αξιών:

 • Να κατανοούμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη
 • Να προσφέρουμε το κατάλληλο τεχνολογικά μηχάνημα
 • Με την καλύτερη ποιότητα υλικών.

 

Τα  Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα μπορεί να δει κάθε ενδιαφερόμενος καθημερινά σε εργοστάσια των πελατών της εταιρείας Χατζηαναστασιάδης. Προσφέρουμε έτσι την δυνατότητα στους νέους πελάτες μας να δουν απο κοντά τα μηχανήματα, τα εξαρτήματα και το λογισμικό που χρησιμοποιεί η εταιρεία Χατζηαναστασιάδης. Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν οτι το 70% των ετήσιων πωλήσεων μας προέρχεται απο τους ήδη υπάρχοντες ευχαριστημένους πελάτες μας.

Η εταιρεία Χατζηαναστασιάδης όντας οι καλύτεροι στο χώρο της συσκευασίας, εμφιάλωσης και τυποποίησης, είναι το κλειδί για ευχαριστημένους πελάτες. Στόχος μας δεν είναι απλά η κατασκευή ενός μηχανήματος αλλά λαμβάνουμε υπ'οψην απο την αρχή τις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών μας.

Μιλάμε τη γλώσσα σας, μοιραζόμαστε τις ανησυχίες σας και είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες βιομηχανικές εξελίξεις είμαστε πεπεισμένοι οτι μια επίσκεψη σας στην εταιρεία Χατζηαναστασιάδης θα σας το αποδείξει.

Τοποθεσία

Θα χαρούμε να σας φιλοξενίσουμε στις νέες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας στην Αγχίαλο της Θεσσαλονίκης και να σας αποδείξουμε πως είμαστε η καλύτερη λύση για όλες σας τις ανάγκες συσκευασίας και τυποποίησης.


 

Μηχανήματα

 

Για πάνω από πέντε δεκαετίες η εταιρεία Χατζηαναστασιάδης, έχει προμηθεύσει εξαιρετικούς παραγωγούς στον κόσμο, μικρούς και μεγάλους, με μηχανές συσκευασίας που είναι καινοτόμες, γρήγορες, αξιόπιστες καιαποτελεσματικές από άποψη κόστους. Τα μηχανήματα μας ειδικεύονται στις δικες σας ανάγκες και εφαρμογές, προσφέρουν γρήγορη δυνατότητα εκκίνησης, αποδοτική λειτουργία, και αποτελεσματικά προγράμματα συντήρησης. Επίσης τα τμήματα εξυπηρέτησης και η υποστήριξη ανταλακτικών είναι γρήγορα διαθέσιμα οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

 

 

Όλα τα μηχανήματα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι  πιστοποιημένα με 

CE

Είδη Μηχανών

 • Γεμιστικές μηχανές και ημιπαχύρευστων
 • Ταπωτικές μηχανές όλων των τύπων(κατάλληλα για γυάλινες, πλαστικές φιάλες, μεταλλικά δοχεία και βάζα.)
 • Ετικετέζες(μιας, δυο ή τριων κεφαλών κατάλληλες να κολλάνε αυτοκόλλητη ετικέτα περιμετρικά, πάνω κάτω στο μπουκάλι, καθώς επίσης εμπρός και πίσω.)
 • Θερμοσυρρικνωτικές-τυλιχτικές μηχανές
 • Ξεπλυντικά
 • Πλυστικά
 • Δεξαμενές
 • Inject
 • Αναδευτήρες, ομογενοποιητές διπλοπύθμενους ή μονοπύθμενους
 • Φίλτρα
 • Μεταχειρισμένες Μηχανές

Ιδέες για ιδανικά προιόντα

 • Χημικά: Λιπαντικά, Ορυκτέλαια, υγρά μπαταρίας, χλωρίνες, κεζάπ, υγρά τζαμιών.
 • Γαλακτομικά: Γάλα, Γιαούρτι, smoothies, ξυνόγαλα, κεφίρ, αριάνι
 • Ποτά: Λικέρ, κρασί, ούζο, τσίπουρο, χυμοί, αναψυκτικά, νερό, απιονισμένο νερό.
 • Σάλτσες: κέτσαπ, μαγιονέζα, αλοιφές
 • Καλλυντικά: Σαμπουάν, κρεμοσάπουνα, μάσκες μαλλιών, όζες- μανου, κολώνιες, κρέμες μαλλιών, κρέμες προσώπου , κρέμες σώματος, κρέμες μαλλιών, εσανς, αρωματικά υγρά, αφρόλουτρα
 • Τρόφιμα: Μέλι, Μαρμελάδες, Ελιές, γλυκά, κουταλιού, πελτέδες, λάδι, ρίγανη, βαλσαμόχορτο, λεβάντα, λάδια από επεξεργασία χόρτων

 

Εξηπηρέτηση Πελατών

Τηλέφωνο
00306972954040

[E-MAIL]

hatzian@hotmail.com


Πωλήσεις

Τηλέφωνο
00306972954040

[E-MAIL]

hatzian@hotmail.com 

 

Εγκαταστάσεις

Αγχίαλος Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη

570 11

00302310722730

hatzian@hotmail.com 


Υποστήριξη 

Τηλέφωνο

003023106972954040

[E-MAIL] hatzian@hotmail.com

 

 

www.hatzianastasiadis.gr