Τα "Τυροκομικά Ν&Ν" ιδρύθηκαν το 1998 από τον κ. Νικολαΐδη Νικόλαο και η επωνυμία βασίζεται στο όνομα και το επίθετο του ιδρυτή.

Εδρεύει στη Περίκλεια Αλμωπίας Ν. Πέλλας, που βρίσκεται περίπου στα 700 m υψόμετρο, κοντά στο όρος "Τζένα". Η βιοτεχνία αυτή, ασχολείται αποκλειστικά με την παραγωγή τυριού από αιγοπρόβειο γάλα, το οποίο είναι 100% ελληνικό και παραλαμβάνεται μόνο από κτηνοτρόφους του δήμου Αλμωπίας.

Τα τελευταία χρόνια 10 χρόνια, δίπλα στον κ. Νικολαΐδη έχουν αναλάβει ευθύνες και υποχρεώσεις και τα παιδιά του, ώστε να "μυηθούν" σιγά-σιγά και αυτά σε αυτόν τον τομέα, ώστε να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η επιχείρηση και τα επόμενα έτη.

Παράλληλα, τα παιδιά ψάχνουν-και βρίσκουν-τρόπους ώστε να εξελίξουν βήμα-βήμα αυτή τη δουλειά, κρατώντας αναλλοίωτη την ποιότητα, μένοντας πιστά στην παράδοση τόσων ετών αλλά παράλληλα φτιάχνοντας μια εταιρεία-πρότυπο, όπως όλες οι σύγχρονες εταιρείες του κλάδου.

Το τυροκομείο αυτό, έχει τους ίδιους προμηθευτές στην α΄ ύλη, όπως και στις βοηθητικές, από την γέννησή του μέχρι και σήμερα, μένοντας πιστό στους ίδιους ανθρώπους και δημιουργώντας έτσι μια σχέση παραπάνω από επαγγελματική με αυτούς. Σύμφωνα με τον κ. Νικολαΐδη αλλά και τα παιδιά, αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας τους τόσα χρόνια.

Τέλος, η εταιρεία διανέμει τα προϊόντα της από πόρτα σε πόρτα σε όλα τα χωριά του δήμου Αλμωπίας, όπως και σε όλον τον Νομό Πέλλας, αλλά μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν στην έκταση όπου υπάρχει το τυροκομείο, ή επίσης να μας βρουν σε συνεργαζόμενα καταστήματα σε διάφορα χωριά του δήμου Αλμωπίας (κατά κύριο λόγο ταβέρνες-μεζεδοπωλεία αλλά και σε μικρά παντοπωλεία και super market).
 

 

 

Τυροκομικά Ν&Ν

Περίκλεια Αλμωπίας Ν. Πέλλας

F: Τυροκομικά Ν&Ν

E: Tirokomikanik@hotmail.com

Τηλ.: 6944980763, 6984372241 και 2384073319