ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 1996 και δραστηριοποιήθηκε στην εξαγωγή έξτρα παρθένου ελαιολάδου.
Από το 2009 δραστηριοποιείται και στην τυποποίηση έξτρα παρθένου ελαιολάδου, αποκτώντας δικές της εγκαταστάσεις στην γενέτειρα του ιδιοκτήτη της Ιωάννη Ασσαργιωτάκη, στο Αβδού Χερσονήσου.
Η εταιρεία έχει μια συνεχή ανοδική πορεία με την εξαγωγική της δραστηριότητα να επεκτείνεται σε 9 χώρες.
Έχει πιστοποιηθεί στην τυποποίηση έξτρα παρθένου ελαιολάδου και την διαχείριση ολικής ποιότητας από τον Ευρωπαϊκό οργανισμό Lloyds, την TUV Austria Hellas (ISO 22000:2005) και λειτουργεί υπό τις αρχές του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Από το 1999 η εταιρεία συμμετέχει κάθε χρόνο σε εκθέσεις και διαγωνισμούς ελαιολάδου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με αποκορύφωμα την τιμητική διάκριση του 2ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου (2016).
Είναι πιστοποιημένο μέλος της αγροτοδιατροφικής σύμπραξης Κρήτης (Agro Partnership Crete - Crete Land of Values).
Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Αβδού Χερσονήσσου λειτουργεί εκθεσιακός χώρος και χώρος γευσιγνωσίας όπου φιλοξενούνται κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

 

 

ΕΞΑΓΩΓΕΣ

H εταιρεία μας επικεντρώνεται στην συνεχή ανάπτυξη και στην δημιουργία προϊόντων υψηλής διατροφικής ποιότητας.
Η πολυετής εξειδίκευσή μας, η προσοχή και η προσήλωση που δείχνουμε στις ολοένα και πιο απαιτητικές προτιμήσεις των πελατών μας , έχουν επιτρέψει την είσοδό μας στις διεθνείς αγορές.
Χώρες όπως η Γαλλία, Γερμανία, Βουλγαρία, Αλβανία, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Ουκρανία, Βέλγιο, Σουηδία, Τσεχία, Πολωνία, Κύπρος, Η.Π.Α και σύντομα Ουρουγουάη και Αυστραλία, γεύονται τα προϊόντα μας, δείχνουν την τάση εξωστρέφειας της επιχείρησης μας και επιβραβεύουν με την προτίμησή τους τα προϊόντα μας και την καθημερινή μας προσπάθεια.