Ποιοι είμαστε

H εταιρεία Athenelea Ltd παράγει αποκλειστικά συσκευασίες 100ml, μονοποικιλιακού, έξτρα παρθένου ελαιόλαδου, της ποικιλίας Αθηνοελιά, από τους πρόποδες του Ταϋγέτου στη Σπάρτη της Νότιας Ελλάδας και σε υψόμετρο 550μ.

To ελαιόλαδο athenelea βραβεύτηκε για την υψηλή του περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες κι απέκτησε τον χαρακτηρισμό υγείας(Health Claim).O ελαιόκαρπος συλλέγεται όταν είναι ακόμα πράσινος, ελαιοποιείται αμέσως μετά τη συγκομιδή, η έκθλιψη του ελαιόκαρπου διαρκεί μόλις 35 λεπτά και σε θερμοκρασία 23 οC.

Η ποικιλία Αθηνοελιά, αντιπροσωπεύει το 13,7% της συνολικής Ελληνικής παραγωγής και καλλιεργείται μόνο στην Ελλάδα. To όνομα Αθηνοελιά δώθηκε στην ποικιλία για να αποδώσει την ποιότητα του ελαιόλαδου της σε θεϊκή προέλευση.

Πιστεύεται ότι είναι η ποικιλία που χάρισε η θεά Αθηνά στους Αθηναίους κι έγινε προστάτιδα της πόλης. Η εταιρεία, θέλοντας να αποδώσει φόρο τιμής στη Θεά Αθηνά, δημιούργησε την λευκή γυάλινη συσκευασία με το ψηφιδωτό κλαδί ελιάς..

Η οξύτητα του ελαιόλαδου:0,13%,και όχι μόνο, δείχνει την ποιότητά του. Θα κοσμήσει το τραπέζι σας και θα ενισχύσει κάθε γεύση στο πιάτο σας. Η γεύση του, φρουτώδης και πικάντικη, με επίγευση κυκλική αίσθηση βουτύρου και κάστανου.. Το 80% της ποιότητας του ελαιόλαδου, εξαρτάται από την ποικιλία.


 

 


www.athenelea.com

T: +30 22213-12858

M: +30 6934029512

Liandina - Sparta 23100

Lakonia - Greece

E: info@athenelea.com

facebook: @AtheneleaHealthClaim

Instagram: @athenelea_evoo