Η
Avis στην Ελλάδα

Η Avis (OLYMPIC Εμπορικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε ), η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και θυγατρική εταιρεία του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1960, ενώ παγκοσμίως δραστηριοποιείται σε 160 χώρες με περισσότερους από 5.000 σταθμούς ενοικίασης και εξυπηρετεί περισσότερους από έξι εκατομμύρια πελάτες το χρόνο. Με 400 εργαζομένους, ένα διευρυμένο δίκτυο με περισσότερους από 77 σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων και με στόλο 35.000 αυτοκινήτων, η Avis κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά καλύπτοντας ανάγκες ενοικίασης οχημάτων στους κλάδους της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (Rent a Car) και Μακροενοικίασης (Leasing), ενώ παράλληλα εξειδικεύεται και στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, στη χρηματοδότηση εμπόρων αυτοκινήτων και στην νέα της υπηρεσία μίσθωσης ιδιωτικών φορτηγών έως 3,5 τόνους «van 4U».

Το 2009 η Avis συγχωνεύεται πλήρως με την Πειραιώς Best Leasing, ενώ το 2010 απορροφά την Πειραιώς Multifin Χρηματοδοτικές Μισθώσεις.

Παράλληλα, η Avis αποκτά το master franchise της Avis Rent a Car και της Budget Rent a Car για όλη την Ελλάδα.

Η Avis Ελλάς επιχειρεί και λειτουργεί, όπως ακριβώς προστάζει η υπογραφή "we try harder" του ονόματος Avis, πάντοτε με σεβασμό στον άνθρωπο, απόλυτα προσηλωμένη στη δέσμευσή της για συνεχή βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Αυτοκίνητο και περιβάλλον

Η προστασία του περιβάλλοντας για την Avis Ελλάς δεν είναι απλά μια τυπική διαδικασία. Η Avis Ελλάς είναι μια εταιρία με ανεπτυγμένη οικολογική συνείδηση, μια εταιρία που σέβεται το περιβάλλον που φιλοξενεί τις δραστηριότητές της.

Υπό αυτό το πρίσμα, επιμένουμε στην προώθηση αυτοκινήτων υβριδικής τεχνολογίας, διατηρούμε τα αυτοκίνητά μας σε άψογη μηχανολογική κατάσταση, φροντίζουμε για την ταχύτατη ανανέωσή τους υλοποιώντας τη δέσμευση μας και την πρόθεσή μας για ευαισθητοποίηση όλων με ενεργή συμμετοχή στην αντιμετώπιση του περιβαλλοντικού προβλήματος.

Βασικοί τομείς Δραστηριότητας

·         Κλάδος Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (Rent a Car) : δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου από 1 ημέρα έως 1 χρόνο

·         Κλάδος Μακροχρόνιας Μίσθωσης (Leasing) : απευθύνεται σε εταιρίες ανεξάρτητα από τη νομική τους μορφή αλλά και σε ιδιώτες

·         Πωλήσεις Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων

·         Χρηματοδότηση εμπόρων αυτοκινήτων και λιανικών πωλήσεων

·         Μίσθωση ιδιωτικών φορτηγών έως 3,5 τόνους «van 4U»

  

Η Avis Ελλάς παραμένει απόλυτα προσανατολισμένη προς την κατεύθυνσης της ολοκληρωτικής εξυπηρέτησης και κάλυψης των αναγκών των πελατών της, παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, λειτουργεί ανθρωποκεντρικά, προσπαθώντας πάντα περισσότερο δημιουργώντας προσωπικές και όχι πελατειακές σχέσεις αποτελώντας έτσι την ιδανική επιλογή όσων επιθυμούν να απολαμβάνουν τα οφέλη ενός αυτοκινήτου χωρίς να επωμίζονται τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται η αγορά του.

 

Βραχυχρόνια Μίσθωση - Rent a car

Η υπηρεσία «Βραχυχρόνιας Μίσθωσης» (Rent a Car) από την Avis Ελλάς βρίσκεται στην διάθεση των πελατών μας προκειμένου να καλύψει ένα ευρύ φάσμα αναγκών, όπως αντικατάσταση αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, εταιρικά ταξίδια, weekends, διακοπές, μηνιαίες ενοικιάσεις εταιριών ή ιδιωτών.

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με τα περισσότερα loyalty προγράμματα παγκοσμίως, όπως αεροπορικών εταιριών ή ξενοδοχείων αλλά και με τους περισσότερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς αποτελούν την έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Online real -time κρατήσεις

Στην προσπάθειά μας να εξελίξουμε τις υπηρεσίες μας προς την βέλτιστη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, οι οποίοι επιλέγουν το διαδίκτυο για να επωφεληθούν των υπηρεσιών μας, έχουμε δημιουργήσει το booking engine για online real-time κρατήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω της ιστοσελίδας μας www.avis.gr. Το μοναδικό booking engine στην Ελλάδα για online real-time κρατήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό παρέχει στους πελάτες μας ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων, όπως τροποποίηση και ακύρωση κρατήσεων, επιλογής επιπλέον υπηρεσιών όπως GPS Navigation, παιδικά καθίσματα κτλ .

Νέο Συμβόλαιο Ενοικίασης 

Στο πλαίσιο της βέλτιστης και ταχύτερης εξυπηρέτησης των πελατών μας, απλοποιήσαμε τη διαδικασία ενοικίασης αυτοκινήτου και συντάξαμε νέα συμβόλαια ενοικίασης χωρίς τεχνικούς όρους, έχοντας αφαιρέσει όλες τις μη απαραίτητες πληροφορίες. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε http://www.avis.gr/avisonline/gr/avis.nsf/c/Services,New_Rental_Agreement

Υπηρεσία Rapid Return

Η πρωτοποριακή υπηρεσία της Avis Rapid Return σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε το αυτοκίνητό σας και να «κλείσετε» το συμβόλαιό σας στο parking των αεροδρομίων μέσα σε μόλις 60 δευτερόλεπτα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε http://www.avis.gr/avisonline/gr/avis.nsf/c/Services,Rapid_Return

Σύστημα Πλοήγησης GPS

Η Avis Ελλάς σας δίνει τη δυνατότητα να ενοικιάσετε σύστημα πλοήγησης GPS, το οποίο είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Πάτρα, Κρήτη, Κέρκυρα και Ρόδο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε http://www.avis.gr/avisonline/gr/avis.nsf/c/Services,GPS

Avis Preferred

Το πρόγραμμα Avis Preferred δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη του να απολαμβάνουν αποκλειστικά προνόμια όπως, έτοιμα προτυπωμένα συμβόλαια, σειρά προτεραιότητας, πλεονεκτικές θέσεις στο parking της Avis, αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή κλήσεων. Η εγγραφή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε http://www.avis.gr/avisonline/gr/avis.nsf/c/Services,Avis_Preferred

Υπηρεσίες Βενζίνης

Η Avis Ελλάς σας δίνει την δυνατότητα να προπληρώσετε ένα ντεπόζιτο βενζίνης κατά την έναρξη της ενοικίασης, ώστε να γλιτώσετε πολύτιμο χρόνο από την αναζήτηση πρατηρίου καυσίμων κατά την παράδοση του αυτοκινήτου. Η τιμή του καυσίμου ορίζεται από τις τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Ασφάλειες & Υπηρεσίες της Avis

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Avis www.avis.gr ή ζητήστε το σχετικό φυλλάδιο από τον πλησιέστερο σταθμό Avis για να ενημερωθείτε σχετικά με τις νέες υπηρεσίες της Avis, τις προσφορές για Ελλάδα και εξωτερικό, τις ασφαλιστικές καλύψεις και το αντίστοιχο κόστος των παρεχομένων υπηρεσιών.

Avis E-newsletter & Avis SMS Προσφορές

Η Avis για την καλύτερη και ταχύτερη ενημέρωσή σας για τις προσφορές που δημιουργεί ειδικά για εσάς σας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τις νέες υπηρεσίες και συνεργασίες αλλά και τα προνόμια που μπορείτε να απολαμβάνετε, σας δίνει την δυνατότητα ενημέρωσης είτε μέσω e-newsletter είτε μέσω SMS. Κάντε την εγγραφή σας τώρα επιλέγοντας http://www.avis.gr/avisonline/gr/avis.nsf/c/Siteservice,About_Avis,Newsletter στην περίπτωση που επιθυμείτε να ενημερώνεστε μέσω e-newsletter ή στο http://www.avis.gr/avisonline/gr/avis.nsf/c/Siteservice,About_Avis,Avis_SMS_Offers στην περίπτωση που επιθυμείτε να ενημερώνεστε μέσω SMS.

Social Media

Η Avis αξιοποιεί τη δύναμη των κοινωνικών δικτύων διατηρώντας σελίδα από όπου επιτρέπει ανοιχτή επικοινωνία με το κοινό της στο Facebook ( www.facebook.com/avis.gr ), Twitter από όπου ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο για τα τελευταία νέα της ( www.twitter.com/avis.greece ), ενώ διατηρεί σελίδα στο foursquare (www.foursquare.com/avis.greece ) μέσα από την οποία οι Followers της μπορούν να ανακαλύψουν τα καλύτερα μέρη της Ελλάδας ταξιδεύοντας με ένα αυτοκίνητο από την Avis και παράλληλα να ενημερώνονται για τις ειδικές προσφορές στους σταθμούς της.

 

Μακροχρόνιες Μισθώσεις

Η Avis μέσω της υπηρεσίας μακροενοικίασης αυτοκινήτων απευθύνεται σε εταιρείες ανεξάρτητα από τη νομική τους μορφή αλλά και σε ιδιώτες. Όσοι επιλέξουν την υπηρεσία μακροενοικίασης της Avis απολαμβάνουν σημαντικά οφέλη, αφενός γιατί η Avis ασχολείται με ότι αφορά στη χρήση των εταιρικών αυτοκινήτων και αφετέρου γιατί υπάρχει σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, δεν υπάρχει δέσμευση κεφαλαίου, ενώ υπάρχει το πλεονέκτημα της φοροαπαλλαγής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε http://www.avis.gr/avisonline/gr/avis.nsf/c/Leasing.

Η Avis προσφέρει μια πληθώρα επιλογών μακροενοικίασης, έτσι ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις και τις ανάγκες κάθε πελάτη.

 

Multi Rent

Η υπηρεσία Multi Rent είναι μια υπηρεσία ενοικίασης εταιρικού στόλου και απευθύνεται σε εταιρίες και επιχειρήσεις αποτελώντας την ιδανική λύση ως προς την κάλυψη των ολοένα αυξανόμενων αναγκών των εταιριών στην επικράτεια, όπως διαχείριση ατυχημάτων, αντικαταστάσεις οχημάτων, παραδόσεις-παραλαβές.

 

Option to Buy

Απευθύνεται σε επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν επιλέξει την υπηρεσία μακροενοικίασης (leasing) και επιθυμούν μετά τη λήξη της συμβατικής περιόδου να προχωρήσουν σε αγορά είτε ενός μόνο αυτοκινήτου είτε περισσότερων.

 

Fleet Management

Η υπηρεσία Fleet Management απευθύνεται σε επιχειρήσεις που δεν επιθυμούν να διαχειρίζονται τον ιδιόκτητο στόλο τους. Η Avis με την τεχνογνωσία αλλά και τις άριστες υποδομές που διαθέτει απαλλάσσει τις επιχειρήσεις από την κοστοβόρα διαχείριση εταιρικών στόλων, παρέχοντας πάντοτε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Re-Use

Πρόκειται για μια υπηρεσία ενοικίασης μεταχειρισμένων οχημάτων  για χρονικό διάστημα πλέον των 12 μηνών, η οποία αποτελεί  την ιδανική λύση για εταιρίες και επιχειρήσεις  που έχουν αξιολογήσει τις ανάγκες τους και εκτιμούν ότι δεν χρειάζεται να προχωρήσουν σε μίσθωση καινούριου οχήματος

 

Χρηματοδότηση Εμπόρων αυτοκινήτων- Πειραιώς Multifin

Η Avis το 2011 απορρόφησε από την Τράπεζα Πειραιώς, την Multifin Χρηματοδοτικές Μισθώσεις, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της χρηματοδότησης αυτοκινήτων και απευθύνεται σε όλο το δίκτυο λιανικής και χονδρικής πώλησης αυτοκινήτων (έμποροι - dealers) καθώς και σε ιδιώτες.

 

Πωλήσεις Μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η Avis από το 2009 απορρόφησε την Πειραιώς Best Leasing και έτσι αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο αγοραστή αλλά και πωλητή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Στα πλεονεκτήματα αγοράς μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από την Avis συγκαταλέγονται η ηλικία των οχημάτων, η καλή μηχανολογική τους κατάσταση, οι ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές αλλά και η ποικιλία των διαθέσιμων προς πώληση μοντέλων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε http://www.avis.gr/avisonline/gr/avis.nsf/c/Second_Hand_Car_Sales 

 

 

Υπηρεσία Μίσθωσης Ι.Χ φορτηγών έως 3,5 τόνους «van 4U»

Η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία της Avis αποτελεί το «ιδανικό εργαλείο» δουλειάς για τους χρήστες Ι.Χ φορτηγών, καθώς αναμένεται να δώσει νέα πνοή στην αγορά των Ι.Χ φορτηγών που χρησιμοποιούνται για επαγγελματική χρήση.

Με την υπηρεσία «van 4U» οι επαγγελματίες έχουν τη δυνατότητα μέσω της μακροενοικίασης να αποκτήσουν φορτηγά απαλλαγμένοι από τη δέσμευση κεφαλαίου που θα δαπανούσαν για την αγορά τους, από τα έξοδα συντήρησης τους , έξοδα διαχείρισης στόλου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε http://www.avis.gr/avisonline/gr/avis.nsf/c/Leasing,van4U.

Avis Visa

Η Avis σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς εκδίδει την ειδική πιστωτική κάρτα Avis Visa με την οποία η μίσθωση ενός οχήματος μπορεί να εξοφλείται μέσω της πιστωτικής, με την προοπτική ακόμη και της αγοράς του αυτοκινήτου. Η Avis Visa απευθύνεται σε όλους τους ιδιώτες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν αυτοκίνητο με προνομιακούς όρους.

Επικοινωνία

Η Avis διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο με περισσότερους από 77 σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων, 400 άρτια καταρτισμένα εργαζομένους, πρόθυμους να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το αυτοκίνητο που πραγματικά είναι το ιδανικό για να καλύψει τις ανάγκες σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα από τα παρακάτω τμήματα:

Rent a Car

Τμήμα Κρατήσεων

Email: reservations@avis.gr, Τηλ: 210 6879600, Fax: 210 6879610

Τμήμα Κρατήσεων μόνο για Avis Preferred πελάτες

E-mail: reservations@avis.gr, Τηλ: 210-6879620, Fax: 210-6879610

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Email: customer.service@avis.gr, Τηλ: 210 6879615, Fax: 210 6879610

Τμήμα Πωλήσεων & Marketing

Email: sales.rentacar@avis.gr, Τηλ: 210 6879605, Fax: 210 6879671

Μακροχρόνιες μισθώσεις

Τμήμα Πωλήσεων & Marketing

Email: longterm@avis.gr

Τηλ: 210 6879800, 210 6879999

Fax: 210 6879672, 210 6879998

Τμήμα After Sales

Τηλ: 210 9733564, 210 6082500, 213 0214001
Άλκης Πέττας
Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
Avis (OLYMPIC A.E.)

Ο Άλκης Πέττας είναι Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Avis από το 2007, όταν η εταιρία έγινε μέλος του ομίλου της τράπεζας Πειραιώς.

Από το 1985 που βρίσκεται στην Avis, έχει διατελέσει χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου, όσο η εταιρία ήταν θυγατρική της Avis Europe plc με έδρα την Αγγλία (9 χρόνια), Γενικού Διευθυντή (4 χρόνια) και Διευθυντή Πωλήσεων (9 χρόνια). Πριν την Avis εργάστηκε σε τουριστικές επιχειρήσεις, κυρίως ως ξενοδοχοϋπάλληλος, αποκτώντας εμπειρία και γνωριμίες στον τουριστικό κλάδο.

Παράλληλα έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας την περίοδο 1993-1995 και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Avifon - εταιρία κινητής τηλεφωνίας - την περίοδο 1993-1998.

Τα τελευταία 25 χρόνια συμμετέχει ενεργά ως μέλος του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων (ΣΤΕΕΑ), ενώ είναι τελειόφοιτος Ηλεκτρολόγος/Μηχανικός.