Η " Μπαραχάκια" είναι μια νεοσύστατη βιοτεχνία με έδρα το Σπανοχώρι Λευκάδας. Η ονομασία "η Μπαραχάκια" προέρχεται από το παρανόμι της οικογένειας Λάζαρη, που την συντροφεύει επί δεκαετίες. Ως brand name παράλληλα με την επωνυμία ¨Μπαραχάκια" χρησιμοποιούμε και τον τίτλο "Greek Sushi".

Αντικείμενο εργασία και εξειδίκευσης της βιοτεχνίας αποτελεί, η επεξεργασία και συντήρηση ψαριών-αλίπαστων-μαρινάτων.Καθώς επίσης και στην επεξεργασία μαλακιων (καλαμάρια, σουπιά, χταπόδι κτλ). Η μονάδα καθώς και το προσωπικό μας έχουν υποβληθεί σε όλους τους απαραίτητους ,νόμιμους, ποιοτικούς και υγειονομικούς ελέγχους.Πράγμα που συνάδει και με το μότο ,"εγγυημένα, ποιοτικά και πιστοποιημένα ",που ακολουθούν τα προϊόντα μας.

Ως πρώτη ύλη προμηθευόμαστε ,από ντόπιους αλιείς ,εποχιακά αλιεύματα του Ιονίου Πελάγους. Με σκοπό να τα μαρινάρουμε ή να τα επεξεργαστούμε μέσω της διαδικασίας της αλιπάστωσης. Έχοντας πάντα ως γνώμονα , τις παραδοσιακές συνταγές του τόπου μας και από το Μεγανήσι Λευκάδας .

Την παρούσα χρονική περίοδο διαθέτουμε 7 κωδικούς προϊόντων.

Παράγουμε : -γαύρο μαρινάτο,

-αντζούγια γαύρου με δάφνη και δεντρολίβανο,

-παστό γαύρο με πιπεριά τσίλι, -σαρδέλα παστή με ελαιόλαδο και ρίγανη -σκουμπρί με ελαιόλαδο,

δάφνη και δεντρολίβανο.

-τόνο φιλέτο , με ελαιόλαδο ,

πολύχρωμα πιπέρια και δάφνη -

" Σαλάτα Θάλασσας" που περιέχει χταπόδι & σουπιά ξιδάτα μέσα σε γευστική μαρινάδα.

Τα προϊόντα μας διατίθενται σε συσκευασίες ,των διακοσίων πενήντα γραμμαρίων (250gr),των χιλίων γραμμαρίων ( 1000gr) και των πέντε χιλιάδων γραμμαρίων ( 5000 gr).

Διατηρούνται σε θερμοκρασία δωματίου πλην του γαύρου μαρινάτου και του τόνου, που διατηρούνται σε θερμοκρασίες συντήρησης από 1 έως 5 °C.

Η μονάδα μας έχει την δυνατότητα να παράγει ως τελικό προϊόν περί τα χίλια εκατόν πενήντα κιλά ( 1150 κιλά) μηνιαίως.

Όραμα της οικογένειας Λάζαρη αποτελεί η δημιουργία και η παροχή ποιοτικών, παραδοσιακών προϊόντων , καθώς και η ανάδειξη τόσο των προϊόντων όσο και του τόπου. 

ΜΠΑΡΑΧΑΚΙΑ
Επεξεργασία και συντήρηση ψαριών-αλίπαστων-μαρινάτων

Επαρ.Οδ. Λευκάδας - Βασιλίκης, Λευκάδα 310 80, Ελλάδα

T: +30 2645 061431

W: https://barachakia.business.site

fb: Επεξεργασία Τυποποίηση Αλιευμάτων

E: spiroslaz.lefkada@yahoo.gr