Η ιστορία μας ξεκινάει από ένα μικρό ορεινό χωριό της ανατολικής Κρήτης, το 1979, όπου ο Εμμανουήλ Ψαράκης ξεκίνησε την παραγωγή μελιού από θυμάρι των ορεινών όγκων της επαρχίας Σητείας.
Το ερέθισμα του δόθηκε από παραδοσιακούς μελισσοκόμους του χωριού και ο ίδιος εξελίχθηκε μελετώντας συγγράμματα μελισσοκομίας εσωτερικού και εξωτερικού.
Ο γιος του, Αντώνης Ψαράκης, χημικός Msc, 2ης γενιάς μελισσοκόμος εφάρμοσε τις γνώσεις της επιστήμης του, παράγωντας ένα προϊόν που βραβεύεται συνεχόμενα από το 2019 στους παρακάτω διαγωνισμούς: 1ος διαγωνισμός ελληνικού μελιού ανώτερης ποιότητας Mediterranean Taste Awards Great Taste, με κορυφαία διάκριση τη φετινή στον παγκόσμιο διαγωνισμό Great Taste με 3 αστέρια που κατατάσσει το προϊόν στα 1,5% των καλύτερων παγκοσμίως.

 

 

Διεύθυνση: Σητεία, Sitía, Greece

Τηλέφωνα επικοινωνίας: +30 697 411 1301

Ε-mail: antonispsarakis@hotmail.com