ΠΡΟΦΙΛ

Η ΒΙΟΦΛΩ Ε.Π.Ε. (ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ) βρίσκεται στο Πέρασμα Φλώρινας και δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής κέτσαπ – μουστάρδας και εδεσμάτων.

Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, πλήρως εξοπλισμένη με τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό, διαθέτει έμπειρο προσωπικό, επιλεγμένο δίκτυο μεταφοράς των προϊόντων της.

Η ΒΙΟΦΛΩ Ε.Π.Ε. θεωρεί χρέος της να τηρεί υψηλά ποιοτικά πρότυπα σε όλο το φάσμα των διαδικασιών της και τήρηση των κανόνων υγιεινής.

Είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000. Υιοθετώντας την αρχή της συνεχούς βελτίωσης, η επιχείρηση επενδύει στον άνθρωπο και σέβεται τον πελάτη. Οι ανάγκες των πελατών μας βρίσκονται πάντα στην πρώτη θέση, επιλέγοντας αγνές πρώτες ύλες από τυροκομεία και τοπικούς παραγωγούς.

Η ΒΙΟΦΛΩ μια εταιρία με βαθιά γνώση αρέσκεται στο να δημιουργεί μαζί με τους πελάτες της νέα προϊόντα, το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι μια μεγάλη υπάρχουσα γκάμα κωδικών – προϊόντων, με πιο πρόσφατη την δημιουργία αυτής της μαύρης μουστάρδας η οποία αγκαλιάστηκε αμέσως.

Με στόχο το δίπτυχο «Ποιότητα – Εξυπηρέτηση» διατηρεί ένα πελατολόγιο εξυπηρετώντας το με ιδιόκτητα αυτοκίνητα-ψυγεία καθώς και με επιλεγμένους συνεργάτες. Οι συσκευασίες μας αποτελούν λύση για τους επαγγελματίες αλλά και τις νοικοκυρές (η συσκευασία ποικίλει και προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών).

Η καθημερινή μας προσφορά βασίζεται στις ανταγωνιστικές τιμές, στην τήρηση αρχών και πρακτικών που εξασφαλίζουν ασφαλή και θρεπτικά προϊόντα. Αποδεικνύοντας έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια τη συνέπεια και το σεβασμό από την παραγωγή μέχρι τον καταναλωτή με ποιοτικά προϊόντα που δεν αντιγράφονται.

Είμαστε σίγουροι για αυτό που παράγουμε και προτείνουμε.

Για να το διαπιστώσετε….. καλέστε : 2385031041

επισκεφτείτε: www.bioflo.gr

επικοινωνήστε: bioflo06@gmail.com

 

 

ΒΙΟΦΛΩ Ε.Π.Ε.

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Ε.Π.Ε.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Πέρασμα Φλώρινας, 53100

T/F: +30 2385031041 / +30 2385031042

W: www.bioflo.gr

E: bioflo06@gmail.com

fb: "Βιοφλω ΕΠΕ"