Η εταιρεία ΛΕΚΟΒΙΤΣΗ ΑΦΟΙ ΟΕ ιδρύθηκε το 1958 με έδρα την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα την Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου και μετρά μέχρι και σήμερα 56 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο του επίπλου και κάθε είδους επίπλου οικιακής χρήσης. Με σταθερά βήματα συνεχής βελτίωσης και μεγάλες επενδύσεις στο χώρο του μηχανολογικού εξοπλισμού και έχοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό καταφέρνει να παράγει άρτιο εξοπλισμό για τράπεζες, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, καταστήματα αλλά και θέατρα.

Στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης, η ανάγκη για περαιτέρω ανάπτυξη λειτούργησε καινοτόμα. Μας οδήγησε στην ιδέα να κατασκευάσουμε ένα ξύλινο σκελετό ποδηλάτου. Χρειάστηκαν δυο χρόνια εντατικής δουλειάς με καθημερινές βελτιώσεις και συνεχείς δοκιμές σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα EN-14764 και ΕΝ-14766 ώστε το πλαίσιο του σκελετού να αναπτυχθεί και να αποκτήσει την ταυτότητα  CASTOR.

Το ξύλο είναι ένα μέρος της φύσης και ποδηλασία βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη σύνδεση με τη φύση.

Το ξύλο έχει την καλύτερη οικολογική ισορροπία σε σύγκριση με οποιοδήποτε μέταλλο ή άλλο υλικό. Αναπαράγεται από τη φύση - είναι ανανεώσιμη πρώτη ύλη - σε αντίθεση με τις άλλες ορυκτές πρώτες ύλες που εξαντλούνται συνεχώς. Έχει μεγάλη αισθητική αξία, διότι είναι διαθέσιμο σε πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων και σχεδίασης. Είναι "ζεστό" υλικό με ιδιαίτερη αίσθηση στην αφή και στην όραση. Έχει μεγάλη μηχανική αντοχή σε σχέση με το βάρος του. Δεν οξειδώνεται. Δεν ρυπαίνει το περιβάλλον.
Απορροφά τους κραδασμούς και να παρέχει μια μοναδική οδηγική εμπειρία και απόλαυση στον ποδηλάτη. Τα ποδήλατα Castor βρίσκονται στο ανώτατο επίπεδο τεχνικής, ομορφιάς μοναδικότητας. Ως αποτέλεσμα των διαφορετικών χρωματικών συνδυασμών ξύλου, το καθένα ποδήλατο Castor είναι μοναδικό. Τα ποδήλατα Castor είναι κατάλληλα για κάθε επιφάνεια του δρόμου και σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Το ποδήλατο mountain σας προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσετε ποδηλατικές βόλτες στο βουνό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛ: +30 798 391 FAX:  +30 797 774

E-mail:  info@lekovitsis.gr  

Web site:  www.castorbikes.gr

ΛΕΚΟΒΙΤΣΗ ΑΦΟΙ ΟΕ
ΒΙ.ΠΕ. ΣΙΝΔΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Τ.Κ. 57022