Μήνυμα τής Δ.Σ. Κυρίας  Ελένης Σακισλή προς την Ομογένεια


Αγαπητοί πατριώτες,

Επικοινωνώ μαζί σας εκπροσωπώντας όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. της Διώρυγας της Κορίνθου, που διορίστηκε τον Απρίλιο του 2016.
Ως Οικονομολόγος με πείρα στα Δημόσια Οικονομικά εργάζομαι ώστε η λειτουργία της  Εταιρείας μας να διέπεται από το οικονομικό, νομικό και διοικητικό πλαίσιο που επιβάλει η νομοθεσία για κάθε Δημόσιο Φορέα. 
Θέλουμε να γνωρίζετε ότι καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να αντεπεξέλθουμε την οικονομική στενωπό όπου έχει περιέλθει η Πατρίδα μας.
Είμαι σίγουρη ότι η εργατικότητα όλων των Ελλήνων θα αποδώσει καρπούς και σύντομα η Οικονομία της χώρας μας, θα εισέλθει σε αναπτυξιακούς ρυθμούς. Στην προσπάθεια μας αυτή, σας θέλουμε αρωγούς και συμπαραστάτες. 
Η Διώρυγα της Κορίνθου συνδέει δύο κόλπους Κορινθιακό και Σαρωνικό, δύο πελάγη Αιγαίο και Ιόνιο, συνδέει πολιτισμούς και κόσμους. Με το μήνυμα μας αυτό ευελπιστούμε να συνδέσει και τις ψυχές όλων των Ελλήνων σε όλο τον κόσμο, όπου το Ελληνικό Πνεύμα δρα, λειτουργεί και εργάζεται.
Γνωρίστε στους φίλους και τους γνωστούς σας τις δράσεις μας, προσκαλώντας τους να γνωρίσουν την Ελλάδα και την Κόρινθο, να νιώσουν την Ελληνική Φιλοξενία και να απολαύσουν ένα διάπλου στο Κανάλι μας.

Ελένη Σακισλή
Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΑΕΔΙΚ

ΕΛΕΝΗ ΣΑΚΙΣΛΗ
Οικονομολόγος, πτυχιούχος Α.Ε.Ι. (τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Α.Ε.Π.).
Εργάστηκε σε τμήματα λογιστηρίων, grentinconrtol και marketing επιχειρήσεων μέχρι τον διορισμό της το 1983 (μετά από γραπτό διαγωνισμό), στο Υπουργείο Οικονομικών.
Διετέλεσε:

  • Προϊσταμένη στο Τμήμα Πληροφορικής της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΣΔΟΕ Αττικής, εκπαιδευτής στη Σχολή Επιμόρφωσης Υπουργείου Οικονομικών, μέλος επιτροπών εργασίας σε διάφορα αντικείμενα.
  • Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Εφοριακών.
  • Μέλος της Διοίκησης του περιοδικού «Φορολογική Επιθεώρηση».
  • Υποψήφια Δήμαρχος Βριλησσίων με την παράταξη «Ανοικτή Πόλη Αλληλεγγύης και Πολιτισμού» και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βριλησσίων.

   Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

 

www.aedik.gr