Enotis. Οικογενειακή Παράδοση στην Ελαιουργεία

Enotis. Ένα όνομα που συμβολίζει το δέσιμο μιας οικογένειας και το κοινό τους όραμα. Να αναδείξουν το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Κέρκυρας στην Ελλάδα και το εξωτερικό ως ένα εξαιρετικό ελαιόλαδο που αντιπροσωπεύει επάξια την Μεσογειακή γεύση.

Η πέμπτη γενιά της οικογένειας Κωνστάντη, Χριστόδουλος και Γιώργος συνεχίζουν με σεβασμό την μακρά παράδοση των προγόνων τους στην ελαιουργία, εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές.

Οι ελαιώνες της οικογένειας, από τους παλιότερους στην Κέρκυρα, εκτείνονται σε 300 στρέμματα και οι 4,000 αιωνόβιες ελιές παράγουν πάνω από 20 τόνους εξαιρετικό ελαιόλαδο κάθε χρόνο.

Η μοναδική γεύση και η πλούσια διατροφική του αξία είναι αποτέλεσμα της ιδιαίτερης φροντίδας σε κάθε στάδιο της παραγωγής, καθώς και του πάθους και της σκληρής δουλειάς των μελών της οικογένειας Κωνστάντη.

Κάρπος όλων αυτών, είναι η δημιουργία του AGATHON,ενός σπάνιου ελαιολάδου προερχόμενο από τις ποικιλίες Λιανολιά και Κορωνέικηπου του δίνουν ιδιαίτερο άρωμα και απαλή γεύση.

Το Agathon είναι ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με γεμάτη αλλά ήπια γεύση και νόστιμη, πικάντικη επίγευση. Προσφέρεται σε γυάλινες συσκευασίες των 50ml - 100ml- 250ml - 500ml καθώς και σε μεταλλικα δοχεία 250ml - 500ml - 750ml

 

 

ENOTIS

Βίστωνας, Κέρκυρας

Τ.Κ. 49083, Ελλάδα

T: +30 2663049038

M: +30 6973610889

E: info@enotis.gr

W: www.enotis.gr