Τα Ευρωπαϊκά Πλεκτήρια ΑΕΒΕ  είναι μια οικογενειακή επιχείρηση  και η κύρια εργασία τους είναι η κατασκευή υφασμάτων και η πώληση ετοίμων υφασμάτων. 


Μέσω επενδυτικών προγραμμάτων αγοράζει νέα μηχανήματα και εξοπλισμό και αναπτύσσεται σταθερά, ο κύριος όγκος των εργασιών τις εταιρίας παραμένει ο ίδιος. 
Η επεξεργασία  νημάτων και ο όγκος πωλήσεων ετοίμων υφασμάτων. Εν συντομία, ήταν μια μικρή εταιρία η οποία αναπτύχθηκε υγιή σε μικρομεσαία, η εταιρεία παράγει ελαστικά και  σταθερά υφάσματα (για ανδρικά , γυναικεία, βρεφικά καθώς και είδη προικός (καλύμματα σεντονιών, μαξιλάρια & στρώματα ανατομικά).


Φιλοσοφία και αντίληψη της εταιρίας για τους πελάτες της

Η αντίληψη και η φιλοσοφία της εταιρίας για τους πελάτες τις βασίζεται στην ελαστικότητα και στην γρήγορη εξυπηρέτηση, πάντα σε συνδυασμό με την σταθερή ποιότητα των υπηρεσιών της. 

Παρατηρώντας το σκληρό και δύσκολο περιβάλλον των πλεκτηρίων στην Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να στραφεί προς την ποιότητα και την άμεση εξυπηρέτηση, και όχι τόσο στην μεγάλη παραγωγή.


Αγοράζοντας εξοπλισμό και μηχανές που παράγουν διαφορετικούς και πιο σύνθετους τύπους υφασμάτων και προσλαμβάνοντας

 

κατάφερε να προσεγγίσει μεγάλους πελάτες, οι οποίοι βρήκαν ποιοτικό προϊόν, με γρήγορες παραδόσεις και σε προσιτές τιμές. 

Βασιζόμενη εν μέρη στη φιλοσοφία του ότι δεν υπάρχουν μικροί και μεγάλοι πελάτες μπόρεσε να φτάσει σε σημείο να εξυπηρετεί άμεσα και με την ίδια ταχύτητα παραγγελιές πολλών τόνων ή μόνο 50-100 κιλών. 

Η εταιρία βασίζεται σε υπεύθυνους 'άξονες' οι οποίοι πραγματοποιούν πλήθος διαφορετικών μικρότερων εργασιών, ώστε το κόστος να κρατάτε σε χαμηλά επίπεδα αλλά και να ελέγχονται οι διαδικασίες από τους ίδιους και όχι από τους εργαζόμενους. 
Το 'οικογενειακό' κλίμα είναι αναπόφευκτο καθώς εργάζονται σε αυτήν μόνο 10 εργαζόμενοι.ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΛΕΚΤΗΡΙΑ ΑΕΒΕ

28ο ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΙΛΚΙΣ

ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ - ΚΙΛΚΙΣ

23410-75601 & ΦΑΞ 23410-64133

info@europeknitting.gr


(διευθυνση αλληλογραφιας : Πετρωτό-Θεσσαλονίκης ΤΘ17 ΤΚ54500 )


www.europeknitting.gr