Είμαστε μία ατομική επιχείρηση που εμπορεύεται παραδοσιακά ζυμαρικα , δραστηριοποιείται στο Νομό Κορινθίας και έχει στόχο τις εξαγωγές των προιόντων της με ιδιωτική ετικέτα.

Συνεργαζόμαστε  με  τοπικά εργαστήρια  τα οποία παρασκευάζουν ζυμαρικά σύμφωνα με δικές  μας  παραγγελίες και προδιαγραφές. Η ιδιαιτερότητα αυτών των ζυμαρικών καθώς και η ανταγωνιστικότητά τους  έγκειται στο ότι παράγονται με κατσικίσιο γάλα ( λίγα λιπαρά,πολλές βιταμίνες, πικάντικη γεύση ) , φρέσκα αυγά και κατόπιν διανθίζονται  με διάφορα είδη λαχανικών και καρυκευμάτων.

Είναι μεγάλης διατροφικής αξίας και συνιστούν από μόνα τους ένα πλήρες γεύμα

Είναι εύγευστα και νόστιμα  χωρίς να χρειάζεται η προσθήκη των οποιονδήποτε μπαχαρικών κατά το μαγείρεμά τους ώστε  καθίστανται, σε τελευταία ανάλυση , οικονομικά στον καταναλωτή.

Τα τοπικά αυτά εργαστήρια είναι μεσαίου μεγέθους ( παραγωγή 1500 κιλών ζυμαρικών ημερησίως )γι'αυτό πέραν του ότι διατηρείται η ποιότητα είναι και ευέλικτα στο να προσαρμόζουν την παραγωγή τους στην επιθυμία του πελάτη.Τα ίδια ζυμαρικά μπορούν να παραχθούν με ή χωρίς αυγά, με ή χωρίς γάλα ,μόνο με λαχανικά , με θαλασσινά , με aloe vera και λεμονανθούς,με σαλιγκάρια κλπ  καθώς και  με διάφορα είδη αλεύρων όπως  ολικής άλεσης, δίκοκκο στάρι ζέας, φάβας , ρεβυθιού, φασολιού, φακής και φυσικά σε διάφορα σχήματα.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία 30 χρόνων  των τοπικών εργαστηρίων είναι εγγύηση ποιότητας και αποτελέσματος που ικανοποιεί  απόλυτα τον πελάτη μας.

Δραστηριοποιούμαστε  εντός Ελλάδας εδώ και 5 χρόνια δημιουργώντας προιόντα ειδικών παραγγελιών για gourmet  γεύματα εστιατορίων , για vegeterian,για ξενοδοχεία ,για υπηρεσίες  κέτερινγκ σε συνέδρια ( οι Ελληνες  chef  κάνουν πολύ καλή δουλειά )και για ιδιωτικές κλινικές.

Η απόφαση για δραστηριοποίηση εκτός Ελλάδας πάρθηκε το έτος 2017 με στόχο τη μαζική εστίαση χωρίς βέβαια να αποκλείουμε και το ράφι του super market και των delicatessen καταστημάτων  καθώς είναι ένα προιόν  προστιθέμενης αξίας που περικλείει μέσα του όλη τη μεσογειακή διατροφή.

 

 

 

 

G A I A  G R E E K  

Κιάτο Κορινθίας

2742027013
6943794544


www.gaiagreek.gr