Η σειρά "Oh! Gaia" πρόκειται για ένα βιολογικό σνακ που εμείς αγαπάμε να λέμε μπουκιές υγείας!

Πρόκειται για μια εναλλακτική προσέγγιση που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα σνακ όπου κυριαρχούν οι μπάρες δημητριακών.

Κι αυτό γιατί δεν περιέχει πρόσθετη ζάχαρη η κάποιο άλλο γλυκαντικό, απουσία γλουτένης και λακτόζης, χωρίς πρόσθετα, χρωστικές και συντηρητικά, χωρίς σόγια και γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Περιέχουν υπερτροφές, ξηρούς καρπούς και φρούτα και είναι κατάλληλα για vegan καταναλωτές αλλά κι όσους ακολουθούν ωμοφαγική διατροφή.

Μπουκιές υγείας λοιπόν γιατί προάγουν την καλή υγεία του οργανισμού μας καθώς οι 5 διαφορετικές γεύσεις αποτελούν έμπρακτο παράδειγμα της φράσης του Ιπποκράτη: "Η τροφή σου το φάρμακο σου"!

Antioxidant με αντιοξειδωτικά στοιχεία που μπορούν να καταπολεμήσουν τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για τη γήρανση του οργανισμού αλλά και για διάφορες μορφές καρκίνου.

Apple-Cinnamon με μήλο και κανέλλα Κευλανης που μπορεί να μειώσει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα.

Choco-Spirulina που προσφέρει ενέργεια και μεταξύ άλλων μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα σιδήρου στο αίμα.

Mediterranean πλούσιο σε φυτικές ίνες κι βιταμίνες αλλά και ευεργετικά στοιχεία για το γαστρεντερικό σύστημα λόγω και της παρουσίας μαστίχας Χίου, μεταξύ άλλων.

Omega-3 & Omega-6 με "καλά" λιπαρά που βοηθούν στη σωστή λειτουργία καρδιάς κι εγκεφάλου.

Κάθε συσκευασία περιέχει 3 μπουκιές των 15 γραμμαρίων (45 γραμμάρια σύνολο) και το stand φιλοξενεί 12 συσκευασίες (και ανάμεικτες). Η τιμή κάθε συσκευασίας είναι 1,20€ (1,49€ με Φ.Π.Α) και η προτεινόμενη τιμή πώλησης είναι τα 2€. Η συνολική αξία του stand είναι 14,40€ (17,85€ με Φ.Π.Α)
 

 

 

Gaia's Foods

www.gaiasfoods.com

FB: Oh gaia

info@gaiasfoods.com

2130292458