Η Γούνα στην Καστοριά

Κάποιοι λένε πως οι Καστοριανοί επεξεργάζονταν το δέρ΅α και το τρίχω΅α των καστόρων της λί΅νης, άλλοι πάλι  εντοπίζουν την ενασχόληση των ντόπιων στα βυζαντινά χρόνια, ενώ ΅ερικοί υποστηρίζουν πως ήταν τέχνη που υιοθετήθηκε στη διάρκεια της Τουρκοκρατίας. Όποιο από τα παραπάνω κι αν ισχύει, το σίγουρο είναι πως ΅εγάλο ΅έρος της παγκόσ΅ιας παραγωγής γούνινων προϊόντων υψηλής αισθητικής έχει άξονα αναφοράς την Καστοριά, καθιστώντας τη γνωστή σ’ όλον τον κόσ΅ο. Η Γούνα στην Καστοριά πέρασε τη «χρυσή» της εποχή το ‘60, ΅ια εποχή που καλά κρατεί ΅έχρι τις ΅έρες ΅ας ΅ε πελάτες κυρίως από τη Ρωσία. Η εξαιρετική ποιότητα, η φαντασία και το ΅εράκι στην επεξεργασία, στο σχεδιασ΅ό και στη ΅εγάλη ποικιλία (από καπέλα και γάντια ΅έχρι ζακέτες και ΅ακριά παλτό) καθιέρωσαν τη φή΅η της στα πέρατα της Γης!

Εδώ και δεκαετίες Η Γούνα στην Καστοριά αποτελεί το βασικό εξαγωγικό είδος της . Βιζόν, ρακούν, αλεπούδες, τσιντσιλά…  είναι ΅ερικές από τις πρώτες «ύλες» που χρησι΅οποιούνται για τις γούνινες και δερ΅άτινες δη΅ιουργίες. Η επεξεργασία και το ε΅πόριο των γουναράδικων έχουν ως αρχή τους τον 15ο αιώνα.

Kάθε άνοιξη διοργανώνεται έκθεση και επίδειξη γούνας, που αποτελεί το κορυφαίο ε΅πορικό γεγονός της χρονιάς και συγκεντρώνει παγκόσ΅ιο ενδιαφέρον.

 

 

 

Εξυπηρέτηση

Δε γίνεται να φύγετε απο την Καστοριά χωρίς να ανανεώσετε το στυλ σας και να βάλετε την πιο ζεστή πινελιά σε κάθε σας outfit με μια γούνα - για τις οποίες άλλωστε η πόλη φημίζεται - και δεν υπάρχει καλύτερο spot απο το George Leather & Fur στη καρδιά της νότιας παραλίας. Εντυπωσιακές γούνες (από βιζόν, τσιντσιλά, αλεπού, λαγό, λύκο κ.α.) δερμάτινα μπουφάν αλλά και χουχουλιάρικα αξεσουάρ ιδανικά για τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες θα δώσουν μια κομψή νότα σε κάθε σας εμφάνιση, ενώ η συλλογή ανανεώνεσαι συνεχώς αφού η έμπνευση του δημιουργού τους Γιώργου Μπούρκα δε σταματάει ποτέ. Ο ίδιος συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση στην γουνοποιία μας "ντύνει" με μοντέρνες και all time classic προτάσεις πάντα με εξαιρετική ποιότητα και με προσιτές τιμές φροντίζοντας να βρίσκει καθημερινά αυτό που μας ταιριάζει. Καθημερινά 9:00 - 22:00.

 

 

 


Εμπειρία

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και φαίνεται. Η εμπειρία η ποιότητα και η αξιοπιστία είναι οι πυλώνες της επιτυχίας μας

Parking

Για να κάνετε τα ψώνια σας με την ησυχία σας

Πάντα Μέσα Στη Μόδα

Παρακολουθούμε στενά τη διεθνή μόδα και όλες τις τάσεις. Πάντα με συνεχή παρουσία σε εκδηλώσεις και εκθέσεις

Πληρώστε Με Κάρτα

Στο κατάστημα μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας και με πιστωτική κάρτα. ’μεσα και με ασφάλεια

Μεγάλη Γκάμα

Ενανεώνουμε συνεχώς το stock μας προσθέτοντας νέους κωδικούς. Σε εμάς θα βρείτε σίγουρα αυτό που ψάχνετε

Ευχάριστο Και Μοντέρνο Περιβάλλον

Σε ένα σύγχρονο ευχάριστο και μοντέρνο χώρο 100τμ θα βρείτε τα πάντα για εσάς και τους αγαπημένους σας

 

  Καστοριά

 Μ. Αλεξάνδρου 95

 2467 503 760

 6938 625 404

 georgebourkas@hotmail.com

 Καθημερινά 10πμ-10μμ

 

www.george-leatherfurs.gr