Ο Πρόδρομος Ιωσηφιδης ξεκίνησε ως αρτοποιός σένα παραδοσιακό φούρνο στο χωριό του την νέα καρβάλη στο νόμο καβαλας...εκει πιτσιρίκας ακόμη μαζί με τον πατερά του άρχισε σιγά σιγά να χτιζετε μια φήμη , τα ψωμιά ψημένα στον πετρόχτιστο, μοναδικό φούρνο στην περιοχή .... που έκανε τις ουρές από κόσμο να μεγαλώνει.

Με αφορμή αυτή την ενασχόληση το 1976 ξεκίνησε την παράγωγη κουραμπιέ .

Μια συνταγή που έγινε διάσημη για το αποτέλεσμα της συνταγή του
γνωστού κουραμπιέ.

Στην αρχή στην τοπική κοινωνία αργότερα στους γύρο νομούς ,

Σε μικρό χρονικό διάστημα όλοι η Ελλάδα μιλούσε για τους κουραμπιέδες Ιωσηφιδη.

Αρχισαν και οι εξαγωγες Γερμανία Ιταλία Γαλλία Βέλγιο και Αμερική.

Κάτι που κάνει ξεχωρίζουν είναι το καβουρδισμένο ολόκληρο αμύγδαλο ,
το σωστό ψήσιμο και ζύμωμα .

Επίσης το χειροποίητο μελομακάρονο κατά την περίοδο των Χριστουγέννων είναι κάτι τι φανταστικό , φτιαγμένα ένα ένα στο χέρι , το μέλι ,το καρύδι σαν της γιαγιάς .

Ένα ακόμη προϊόν είναι και τι τσουρέκι μας ...χωρίς λόγια , απλά το
μυρίζεις !!!!!!!!!!!!!!!

Τα δυο τελευταία χρόνια τα προϊόντα μας παράγονται στο ολοκαίνουργιο εργαστήριο στη βι.πε καβάλας ....


Πρόδρομος Ιωσηφίδης

Νέα Καρβάλη - Καβάλα

τηλ.: 2510 226-854, 2510 316-242