Η Εταιρεία Κ.Ε.Δ.Α.Π Α.Ε

 

Η Κ.Ε.Δ.Α.Π. Α.Ε. είναι μια διακεκριμένη και καταξιωμένη εταιρία επεξεργασίας και τυποποίησης οπωροκηπευτικών και ιδιαίτερα της πιπεριάς. Η εταιρία εδρεύει στο 11ο Χλμ Τρικάλων – Λάρισας σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και δραστηριοποιείται κυρίως σε αγορές του εξωτερικού. Ο κύριος όγκος των πωλήσεών  της πραγματοποιείται σε ανεπτυγμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Τσεχία, Γαλλία, καθώς και της Αμερικής και Αυστραλίας.

Η εταιρία ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1998 ως «Κ.Ε.Δ.Α.Π. Ιωάννης Γεωργολόπουλος» ατομική επιχείρηση.

Το Δεκέμβριο του 2003 μετατράπηκε σε ανώνυμη εταιρία. Σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση, χάρη στην εμπειρία της και στα ειδικά υπερσύγχρονα μηχανήματα που έχει στη διάθεσή της, να ρίχνει το κόστος παραγωγής έτσι ώστε να είναι πρώτη στον κλάδο της με τις χαμηλότερες τιμές μεταξύ των ανταγωνιστών της, ενώ έχει υλοποιήσει επένδυση ύψους 4.500.000 € έτσι και έχει γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική.

Η πολιτική της εταιρείας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην διασφάλιση της ποιότητας σε όλες τις φάσεις τις παραγωγικής διαδικασίας με στόχο την συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων της, γεγονός που της επιβάλλει μια συνεχή πολιτική ανάπτυξης και επενδύσεων.

 

Δραστηριότητες

 

Κύριο αντικείμενο της εταιρίας είναι η επεξεργασία, η μεταποίηση και η συσκευασία διαφόρων ποικιλιών της πιπεριάς αλλά και η παραγωγή μια σειράς άλλων προϊόντων τύπου ορεκτικών, με βάση την πιπεριά, ελιά, τομάτα, μανιτάρια, μελιτζάνα, κολοκυθάκι κ.α. με τα οποία παράγεται μια ευρεία ποικιλία εδεσμάτων. Τα προϊόντα  της εταιρίας διαχωρίζονται σε δύο κατηγορίες: τα προϊόντα « Τουρσί» και τα προϊόντα «Antipasti».

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας ανέρχεται στα 120 άτομα περίπου κάθε χρόνο, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό των πρώτων υλών προέρχεται από επιλεγμένους παραγωγούς της Θεσσαλίας σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτει η επιχείρηση και στη συνέχεια γίνεται η επεξεργασία, η τυποποίηση και η συσκευασία σε μεταλλικά δοχεία, πλαστικούς κουβάδες, γυάλινα βάζα, πλαστικά σκαφάκια, πλαστικές σακούλες με κενό αέρος.

 

Ποιότητα

 

Η ποιότητα των προϊόντων μας αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της στρατηγικής μας για συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα ενός σταθερά υψηλού επιπέδου ποιότητας και ασφάλειας, ενώ παράλληλα φροντίζει να παρέχει άριστες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας εργασίας στο προσωπικό της, καθώς και διαδικασίες παραγωγής που αποδεικνύουν το σεβασμό της στο περιβάλλον.

Με εκτεταμένους ελέγχους σε όλες τις φάσεις της παραγωγικής μας διαδικασίας, ικανοποιούμε με τον καλύτερο τρόπο τις πλέον εξειδικευμένες και σύνθετες ανάγκες των πελατών και καταναλωτών μας οικοδομώντας έτσι μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης.

Η εταιρία εφαρμόζει τα συστήματα διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας ISO 22000 και FDA,  ενώ βρίσκεται σε διαδικασία πιστοποίησης με IFS (ΙΝΤΕRΝΑTΙΟΝΑL FΟΟD SΤΑΝDΑRΤ). Το γεγονός αυτό αποτελεί διαβατήριο των προϊόντων της για τις πλέον απαιτητικές αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Αμερικής.


 

 

 

ΚΕΔΑΠ Α.Ε.
ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
10° ΧΛΜ ΤΡIΚΑΛΩΝ-ΛΑΡΙΣΑΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Τηλ 2431083717, 82030-1, Fax 2431082032
email: info@ kedap.gr

 

kedap.gr