Το 2001 ξεκινήσαμε την εταιρεία Λάμπρος-Γιώργος Α.Ε. με έδρα στο Προφήτη Ηλία 2 συνέταιροι με σκοπό να βοηθήσουμε τη παραγωγή σταφυλιών για την εξυπηρέτηση των παραγωγών, για καλύτερη ποιοτική ζωή στη περιοχή για να δοθούν θέσεις εργασίας για καλύτερη διαβίωση.

Αυτό το επιτύχαμε με το ξεκίνημα περίπου τη πρώτη χρονιά κάνοντας 1,5 εκατομμύριο τζίρο και σταδιακά αυτός ανέβαινε.

Το 2003 ξεκινήσαμε την εξαγωγή και άλλων προϊόντων αυτό της πιπεριάς και του αγγουριού.

Έτσι με την πάροδο των χρόνων ο τζίρος ανέρχεται σε υψηλό οικονομικό επίπεδο φτάνοντας τα 25 εκατομμύρια.

Η εταιρείας μας παίζει σημαντικό ρόλο σε επίπεδο Κρήτης πλέον και όχι περιοχής έχοντας επιτύχει τους στόχους τις με μεγάλη επιτυχία
Θέτοντας συνεχώς καινούργιους στόχους δίνοντας βάση στη ποιότητα και ειδικότερα στα βιολογικά προϊόντα. Ένας από τους στόχους μας είναι να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούμε το παραγωγό να ασχοληθεί με αυτή την καλλιέργεια έτσι ώστε να υπάρχει μέλλον για εμάς αλλά και γι' αυτόν.

Η εταιρεία μας έχει σε οκτώ σημεία της Κρήτης αποθήκες για τη συλλογή των αγροτικών προϊόντων. Έχοντας δύο γεωπόνους και την συνεργασία εξωτερικής εταιρείας που αντικείμενο της είναι η συστηματική παρακολούθηση των παραγωγών σε επίπεδο Κρήτης για την υπολοιματικότητα των προϊόντων διότι είναι ο μόνος τρόπος που μπορείς να εξασφαλίσεις ποιοτικά προϊόντα έτσι ώστε η εταιρεία να είναι συνεχώς στην αγορά χωρίς το κίνδυνο απόρριψης.

Αυτή τη στιγμή είναι επτά οι μεγάλες αλυσίδες στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και συνεργαζόμαστε και με τις επτά.

Η εταιρεία Λάμπρος-Γιώργος Α.Ε είναι από τις μοναδικές εταιρείες που συνεργάζεται με αυτές τις αλυσίδες και ο λόγος είναι ότι παρέχουμε ποιοτικά, ασφαλή και πιστοποιημένα προϊόντα.

Το 2008 ήρθαμε σε επαφές με μια Γερμανική εταιρεία δημιουργώντας μια συνεργασία μεταξύ μας με το να γίνω μέτοχος σε αυτή, με σκοπό την μεγαλύτερη διεύρυνση στην αγορά και το πετύχαμε.

Δεν έφτανε όμως αυτό λόγου μικρού κλήρου συνεχώς πρέπει να εργάζεσαι σκληρά και να βρίσκεις νέους τρόπους επιβίωσης.
Αυτό που πρέπει να κάνουμε εξειδίκευση για την επιβίωση του παραγωγού και της εταιρείας.

Όπως αναφέρθηκα παραπάνω ένας από τους βασικούς και πρωτεύων στόχους είναι μέσα στην επόμενη την 5ετία να αυξήσει την παραγωγή των βιολογικών προϊόντων. Από 20.000 τόνους που εξαγάγουμε το 20% να ενταχθεί στη βιολογική γεωργία για την επιβίωση όλων μας.

Σας ευχαριστώ πολύ.
Με εκτίμηση,
Ο πρόεδρος της εταιρείας
Λάμπρος Περβολαράκης.ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  << ΛΑΜΠΡΟΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ  ΑΕ >>  ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΚΡΗΤΗ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ 2001 ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ , ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΕΡΒΟΛΑΡΑΚΗΣ. ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ , Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΩΣ «ΜΑΓΙΑ» ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΝΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ.

«ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΖΙΡΟ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ, ΕΝΩ Η ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΓΟΥΡΙΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 25 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ»

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΛΑΜΠΡΟΣ - ΓΙΩΡΓΙΟΣ ΑΕ» ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΕ ΟΚΤΩ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ, ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΤΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ  ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΤΑ. «ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ 20.000 ΤΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΥΜΕ, ΤΟ 20% ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ.

 

 

 

LABROS - GIORGOS S.A.

EXPORTS OF AGRICULTURIST PRODUCTS

71500 PROFITIS ILIAS HERAKLION GREECE

TEL: +30 2810871536

TEL: +30 2810871435

FAX: +30 2810871514

email: lamgiorg@otenet.gr