Ποιοί Είμαστε

Ονομάζομαι Βασίλειος Παπανικολάου και η σύζυγός μου Μαρία Κατσιγιάννη .

Μας έχει αξιώσει ο Θεός και έχουμε αποκτήσει τρία υπέροχα κοριτσάκια. Βρισκομαστε στην Φιλιππιάδα Πρέβεζας η οποία ανήκει στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Είμαστε νέοι άνθρωποι που με μεράκι και πολύ αγάπη για την μελισσοκομία προσπαθούμε και παράγουμε υψηλής Διατροφικής αξίας προϊόντα !

Στο πλευρό μου έχω την σύζυγό μου Μαρία αλλά και τις κόρες μου που έχουν προσαρμοστεί πλήρως στον μαγικό κόσμο των

μελισσών !!!

Η ενασχόληση μας με την μελισσοκομία ξεκίνησε πριν 7 χρόνια ερασιτεχνικα και πριν 4 χρόνια αποφασίσαμε και Δημιουργήσαμε το Μαγικό Μέλι και ασχολούμαστε πλέον επαγγελματικά.

Στόχος μας είναι το Μαγικό Μέλι να γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο για τα υψηλής Διατροφικής αξίας Ελληνικά προϊόντα του.


Κρατώντας με σεβασμό τις παραδοσιακές μεθόδους και σε συνδυασμό με τη σύγχρονη τεχνογνωσία παράγουμε και συσκευάζουμε τα μελισσοκομικά προϊόντα όπως ακριβώς τα προσφέρει η φύση και περίτεχνα τα συλλέγουν οι μέλισσες.

Η αγάπη μας και το μεράκι μας για τη μέλισσα και τα προϊόντα της μέλι, γύρη,βασιλικός πολτός, πρόπολη αλλά και η ελληνική φύση είναι οι λόγοι που τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα τους κερδίζοντας καθημερινά την εμπιστοσύνη τόσο των καταναλωτών αλλά και κάποιων πολύ σημαντικών επιχειρήσεων (Μεγάλων Ξενοδοχειων σε περιοχές της Ηπείρου αλλά και τις Θεσσαλονίκης) .

Οι ποικιλίες Μελιού που παράγουμε είναι : Θυμάρι με Άγρια Μέντα, Θυμαρίσιο, Αγριολούλουδων και Βοτάνων, Ελάτου, Ερείκης,

Ακακίας και Πεύκου με άνθη.

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται καθημερινά σε όλη την Ελλάδα και πλέον το Μαγικό Μέλι έχει αποκτησει πλέον αρκετούς  θαυμαστές  !!!

Reviews

Επιθυμούμε το Μαγικό Μέλι να βρει συνεργάτες στο εξωτερικό και να μαγέψει με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα του και τους συνανθρώπους μας σε όλο τον πλανήτη !!!

Με εκτίμηση Βασίλειος Παπανικολάου - Μαρια Κατσιγιάννη.

Μαγικό Μέλι

M: +30 6974443647 / +30 6985923200

Φιλιππιάδα Πρέβεζας

facebook: @MagikoMeli

email: magiko.meli@outlook.com