|
ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑ «ΜΕΛΙΝΟ»
ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ : ΘΕΟΔΩΡΑ-ΑΝΝΑ ΝΟΒΑΚΙΔΟΥ
ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ «ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΕΑΣ» ΕΠΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΟΚΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ «ΜΕΛΙΝΟ» ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΕΤΟΣ 2001, ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΟ, ΤΩΝ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΕΛΙ , Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΛΥΚΩΝ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΩΝ , ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΦΡΟΥΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ.
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ISO & HACCP, ΑΠΟ ΤΗΝ TYV CERT KAI ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ-ΡΩΣΙΑ , ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.
ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ ΔΕ 2004, Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ "BIO" ΓΕΩΡΓΙΑΣ. ΤΟ ΔΕ ΕΤΟΣ 2006 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Α-CERT ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ "BIO"ΠΡΟΙΝΤΩΝ.
ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ,ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΕΝΤΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ "BIO" ΜΕΛΙΩΝ, ΤΡΙΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΤΑ ΜΑΡΜΕΛΑΔΩΝ.
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ.
ΤΑ ΔΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΟΠΩΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ -ΓΑΛΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ-ΚΥΠΡΟ, ΣΕ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ DELICATESSEN.
ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.
ΚΙ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ. |