Κατάστημα της Αλυσίδας Mikel και στο Ντουμπάϊ!

 

Στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε μιά σημαντική στιγμή για την πορεία της εταιρείας, με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση επιθυμούμε να μοιραστούμε με εσάς, που ήσασταν οι πρώτοι που μας πιστέψατε και μας εμπιστευτήκατε, την είδηση για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της εταιρείας μας στην πόλη του Ντουμπάι που έγινε την Κυριακή 06/03/16. Γιατί μαζί πετύχαμε αυτό που κανείς δεν είχε φανταστεί και φιλοδοξούμε να αποτελέσουμε ένα αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινή συνήθεια των ανθρώπων αυτής της πόλης, κάνοντας το όνειρό μας ... γεύση και άρωμα MIkel!

   
 

H Mikel Coffee Company ξεκίνησε την πορεία της το 2008 και ένα από τα πράγματα που την έκανε τόσο ξεχωριστή, είναι η δυνατότητα που προσφέρει σε κάθε φιλοξενούμενο στο χώρο της να ζήσει ελεύθερα τη δική του εμπειρία και να γευτεί τον καλύτερο καφέ.

Κυρίαρχος στόχος μας είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών
Στα καταστήματα mikel ο καφές, αλλά και το ρόφημα, ο χυμός, ακόμα και το βούτημα με μνήμες σπιτικές, το ανάλαφρο γεύμα, όλα αποτελούν και εκφράζουν έναν άρρηκτο συνδυασμό γεύσης και πολιτισμού.

Είναι μια ολοκληρωμένη φιλοσοφία, ένα φλιτζάνι χρωμάτων και αρωμάτων, ένα θερμό καλωσόρισμα σ' ένα από τα καταστήματα μας, μια επιτυχημένη συνταγή.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη μοναδική γευστική εμπειρία που προσφέρουν τα mikel έχουν τα προϊόντα μας και προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία ανά είδος:

  1. espresso,
  2. cappuccino,
  3. σοκολάτες,
  4. καφές φίλτρου,
  5. ελληνικός,
  6. γάλα με γεύσεις,
  7. ζεστά και κρύα special ροφήματα,
  8. γλυκά,
  9. παγωτά,
  10. cookies,
  11. muffins,
  12. Ποικιλία σάντουιτς,
  13. cakes
 
 

 

Mikel is a coffee company renowned for the superiority of its offered products and services, resulting by the thorough control of systematic procedures.

Mikel cafeterias have created a buzz with their first market presence in 2008, followed by a revolutionary successful 6year expansion.

From the coffee bean selection, the unique blend and the quality of our equipment, to the monitoring of every coffee-making stage, Mikel ensures that all customers enjoy the same exquisite quality of coffee every day and in any Mikel cafeteria.

Our goal is to provide high quality products and services.


In Mikel, coffee, drinks, juices and snacks are manufactured with traditional home-made recipes, representing the perfect mixture of culture and taste.

Our whole philosophy lies in a cup of colors and a blend of aromas, a warm welcome, a glimpse from the past, a beautiful and exciting tradition.

Our products
have a leading role in the unique experience which is offered in every mikel and we have a great variety of products:

  1. espresso,
  2. cappuccino,
  3. chocolates,
  4. filter coffee,
  5. Greek coffee,
  6. Milk with flavors,
  7. Hot &  cold  special beverages,
  8. Sweets,
  9. Ice creams,
  10. cookies,
  11. muffins,
  12. sandwiches ,
  13. cakes

 


 

Συνέντευξη κυρίου Κυριακάκη στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα"

 

www.mikelcc.gr