Το Κέντρο Αισθητικής & Διατολογίας Nefer είναι ένας σύγχρονος χώρος, στελεχωμένος με υψηλού επιπέδου προσωπικό και εξοπλισμένος με υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα.

Λειτούργησε στην Ηλιούπολη το 1983 με την επωνυμία
Figura Helena και το Σεπτέμβρη του 2017, μετονομάστηκε σε Nefer και μετακόμισε σε νέο ανανεωμένο χώρο, κοντά στο Μετρό της Ηλιούπολης.

Όλα αυτά τα χρόνια ανανεώνει συνεχώς τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τα μηχανήματα του με σκοπό την ποιότητα και καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών - πελατών του.

Στο
Nefer κάθε επισκέπτης - πελάτης είναι ξεχωριστός. Έχει τις δικές του προσωπικές ανάγκες και προσδοκίες. Οι υπηρεσίες παρέχονται πάντα με άψογο service από ειδικά εκπαιδευμένους αισθητικούς, πτυχιούχους ΤΕΙ που έχουν το κατάλληλο θεωρητικό και πρακτικό υπόβαθρο, ώστε να προσφέρουν εξειδικευμένες φροντίδες ομορφιάς και συμβουλές.

Από το 2011, στην ομάδα προστέθηκε και η Ολυμπία Βλασερού, απόφοιτος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, η οποία προσφέρει επιστημονική διαιτολογική υποστήριξη. Έτσι πλέον το κέντρο μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για ομορφιά και υγεία. 

Παρεχομενες υπηρεσίες:

Περιποιήσεις προσώπου (βαθύς καθαρισμός, καταπολέμηση ακμής, αναδόμηση δέρματος, βαθιά peeling, ενυδάτωση, σύσφιξη, λάμψη, αρωματοθεραπεία, αντιγήρανση).

Περιποιήσεις σώματος (σύσφιξη, λιποδιάλυση, κυτταρίτιδα, ραγάδες, τοπικό αδυνάτισμα, θαλασσοθεραπεία, λασποθεραπεία, σταφυλοθεραπεία, λεμφικό μασάζ, ρεφλεξολογία).

Αποτρίχωση ηλεκτρική, με κερί και ενζυμική.

Αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη.

Μαύρισμα με αερογράφο.

Ημιμόνιμο μακιγιάζ.

Μακιγιάζ νύφης.

Piercing (αφαλός, αυτιά, μύτη).

Βαφή και περμανάντ βλεφαρίδων.

Διαιτολογική υποστήριξη από διαιτολόγο-διατροφολόγο  


Υπεύθυνες:

Ελένη Τσικούρη, Αισθητικός- κοσμητολόγος, Απόφοιτος ΑΤΕΙ Αθηνών

Βλασερού Ολυμπία, Διαιτολόγος- διατροφολόγος, Απόφοιτος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου 


Κέντρο αισθητικής και διαιτολογίας
NEFER

Λεωφ. Βουλιαγμένης 429 - Ηλιούπολη (πλησίον Μετρό Ηλιούπολης)

Τηλ. 210 9914115  κιν. 698 4132 095 (διαθέσιμο τις εργάσιμες ώρες)

www.nefer.gr

info@nefer.gr 


Ωράριο:

Δευτ - Παρ: 10.00 - 20.00

Σάββατο: 9.00 - 14.00 (κατόπιν ραντεβού)