ΠΑΤΗΤΗΡΙ, ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΚΡΑΣΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.

Τη χρονολογία του 1985 ξεκίνησε η φύτευση των αμπελιών μέσα σε μια δεκαετία η έκταση τον αμπελιών επεκτάθηκε στα εβδομήντα ιδιόκτητα στρέμματα. Το 1990 ξεκίνησε η διαδικασία της οινοποίησης έχοντας το δικό μας οινοποιείο. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει σύγχρονα τεχνολογικά οινοποιητικά μηχανήματα φτιάχνοντας έναν εξαιρετικό οίνο. Οι ποικιλίες μας είναι Ροδίτης, Μοσχοφίλερο Σαββατιανό Αγιωργίτικο και Cabernet Sauvignon.

ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ: Η αρμονική συνύπαρξη των ποικιλιών μας, του χαρίζει λαμπερό χρώμα και φρουκτώδη ευχάριστη λεπτή γεύση. Συνοδεύει ιδανικά λευκό κρέας, ψάρια τυριά και μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων.

ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ: Το ροζέ είναι αποτέλεσμα της ευγενικής συνύπαρξης του Ροδίτη με το Αγιωργίτικο. Χαρακτηριστικό του το διαυγές χρώμα και πλούσια και φρουτώδης γεύση. Συνοδεύει λευκά κρέατα και ζυμαρικά.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ (Αγιωργίτικο): Η εκλεκτή και παραδοσιακή ερυθρή ποικιλία της Νοτίου Ελλάδος το Αγιωργίτικο μας δίνει ένα κρασί με βαθυκόκκινο χρώμα και βελούδινη γεύση. Συνοδεύει αρμονικά κόκκινο κρέας και κυνήγι.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ: (Cabernet Sauvignon): Βαθυκόκκινο χρώμα, πληθωρικό και ολοκληρωμένο, με μοναδικά αρώματα και μακρά επίγευση. Συνοδεύει κυνήγια, κρέατα με έντονες γεύσης, πικάντικες σάλτσες και τυριά.

ΡΟΔΙΤΗΣ ΞΗΡΟΣ: Απαλό κίτρινο χρώμα, λεπτά αρώματα ανθών και εσπεριδοειδών στη μύτη, πλούσιο και ισορροπημένο στο στόμα, επίγευση πλούσια βελούδινη, διαρκής. Συνοδεύει άψογα ψητα, τσιπούρα, φιλέτα σφυρίδας, αστακομακαρονάδα, γαλοπούλα, ψητά λαχανικά.

Τυποποιούμε με την ετικέτα The house of olive σε 4 κωδικούς.

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο συμβατικό και βιολογικό, και τα αρωματικά με πορτοκάλι και μαύρο πιπέρι.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΟΙΝΟΥ

ΠΕΤ: 1,5 LT, 5 LT.

ΑΣΚΟΙ: 5 LT, 10 LT, 20 LT.

 

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ

ΚΟΥΤΑΛΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΕΛΛΑΔΑ ΤΚ 20008

Tel: +30 2741099200

Mob: +30 6945215115

Web: www.oinopoiiakalomoiris.gr

Ε-mail: pkalomir@otenet.gr