ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ

 ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ
 

                                                  
      Μια από τις σημαντικότερες νοσηλευτικές μονάδες της Ελλάδας που μπορεί να χαρακτηριστεί ως κόσμημα για τον χώρο της υγείας, είναι η Ιδιωτική Γενική Κλινική "ΟΛΥΜΠΙΟΝ" Θεραπευτήριο και το Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης, που βρίσκονται στην Πάτρα.

Πρόκειται για μια  υπερσύγχρονη μονάδα υγείας, υψηλών προδιαγραφών με εξαιρετικές κτιριακές υποδομές και  άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των ασθενών.


  Στο νεοανεγερθέν κτίριο της Αποκατάστασης  που διαθέτει 70 κλίνες κατανεμημένες σε δωμάτια με πανοραμική θέα στη θάλασσα και το βουνό, οι ασθενείς απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και έχουν την δυνατότητα χρήσης της θερμαινόμενης πισίνας, εργοθεραπείας, φυσιοθεραπείας, ψυχολογικής υποστήριξης και υποστήριξης από διαιτολόγο. Επίσης Κ.Α.Α. της ΟΛΥΜΠΙΟΝ Α.Ε. λειτουργούν και στα Χανιά, τα Ιωάννινα και την Καρδίτσα.


     Στην γενική κλινική που διαθέτει 200 κλίνες σε πολυτελή δωμάτια, υπάρχουν υπερσύγχρονες χειρουργικές αίθουσες κατασκευασμένες με τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Σε αυτές πραγματοποιείτε όλη η γκάμα των πλαστικών επεμβάσεων, Οφθαλμολογικές επεμβάσεις, Οδοντιατρικές, Ορθοπαιδικές και επεμβάσεις γενικής χειρουργικής.  Το ΟΛΥΜΠΙΟΝ διαθέτει και υπερσύγχρονη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού που μπορεί να εξυπηρετήσει 120 αιμοκαθαρόμενους ασθενείς.


    Το ΟΛΥΜΠΙΟΝ βρίσκεται σε μια από της ωραιότερες περιοχές της Πάτρας, σε ένα μοναδικής ομορφιάς και απόλυτης ηρεμίας περιβάλλον, πολύ κοντά στην θάλασσα και σε μικρή απόσταση από σημαντικούς αρχαιολογικούς και τουριστικούς προορισμούς.


     Η Αρχαία Ολυμπία, η Ακρόπολη, οι Δελφοί, οι Μυκήνες, η Αρχαία Κόρινθος αλλά και τα Καλάβρυτα, η Ναύπακτος, το Ναύπλιο, το Γαλαξίδι, και το νησί  Ζάκυνθος καθώς επίσης πολλοί άλλοι πανέμορφοι προορισμοί όπως το δάσος της Στροφιλιάς αλλά και τα λουτρά Καΐάφα, είναι ορισμένα από τα μέρη που ο επισκέπτης θα μπορέσει να ανακαλύψει και να χαρεί στιγμές ξενοιασιάς και χαλάρωσης.


   Επίσης όσοι ενδιαφέρονται για θρησκευτικό τουρισμό μπορούν να επισκεφτούν τον Ιερό Ναό του πολιούχου της Πάτρας Αγίου Ανδρέα, αλλά και τις ιστορικές μονές του Μεγάλου Σπηλαίου και της Αγίας Λαύρας στα Καλάβρυτα . 


    Το ΟΛΥΜΠΙΟΝ έχει την δυνατότητα να προσφέρει μέσω των υποδομών του και του νοσηλευτικού και ιατρικού του προσωπικού κάθε διευκόλυνση  στους επισκέπτες από χώρες του εξωτερικού που θέλουν να συνδυάσουν ιατρικές πράξεις  και διακοπές.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Δ/νση : Βόλου και Μειλίχου

             Κ. Συχαινά, ΠΑΤΡΑ

τηλ. 2611100601

site:
www.olympion-sa.gr

mail : info@olympion-sa.gr


www.olympion-sa.gr