| Τα ζυμαρικά της οικογένειας Πανάγου παράγονται στο εργαστήριο μας στη Ν. Αγχίαλο Βόλου, από το 1991 με σπιτική φροντίδα και παραδοσιακές συνταγές από το Πήλιο.
Φροντίζουμε ιδιαίτερα τη διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων, που παράγονται σε καθημερινή βάση ώστε να είναι πάντα φρέσκα.
Το Εργαστήριο λειτουργεί με πιστοποιήσεις ISO και HACCP, σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές αρχές ελέγχου τροφίμων και του Ε.Φ.Ε.Τ. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι αγνές και προέρχονται από παραγωγούς της περιοχής.
|