Το Queen Bar στη Μύκονο είναι ένα Champagne Cocktail Bar, στην καρδιά της νυχτερινής ζωής της Μυκόνου στο κέντρο της πόλης.

Επίσης, είναι ο τόπος συνάντησης για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν ή να διασκεδάσετε πίνοντας τον καφέ ή το ποτό με φίλους σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο με εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Έλα στο Queen Bar για να απολαύσεις τα καλύτερα κοκτέιλ, να γνωρίσεις ανθρώπους και να διασκεδάσεις!

Το Queen Bar είναι ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας. Μπορείτε να καθίσετε έξω και να παρακολουθήσετε τους περαστικούς, πίνοντας το κοκτέιλ σας, ή να καθήσετε στο μπαρ.

Βρίσκεται στην πιο αριστοκρατική περιοχή της Χώρας, ο κόσμος μαζεύεται στο Queen Bar μετά την παραλία για χαλάρωση με τον τελευταίο καφέ της ημέρας και το βράδυ για ατελείωτη διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

 

Queen Bar Mykonos is a Champagne Cocktail Bar 'in the heart of the Mykonos' nightlife at the centre of Mykonos Town.

It is also the meeting place for anyone wishing to relax or have fun over coffee or drinks with friends in a specially designed space with excellent service.

Come to Queen Bar to enjoy the best cocktails, meet people and have fun! Queen Bar is ideal for any time of day.

You can sit outside and watch passers by while sipping your cocktail, or take a seat at the bar.

Situated in Chora's most prestigious area, people gather at Queen Bar after the beach for relaxation and the last coffee of the day and at night for endless fun until the early morning hours.

Queen of Mykonos Bar 

Enoplon Dynameon str.

Mykonos, 84600, Greece

Tel. (+30) 6949 078 018

email: info@queenofmykonos.com


www.queenofmykonos.gr