Το ΡΟΖΜΑΡΙΝΟ είναι μια οικοτεχνία που ξεκίνησε το 1998 σε ένα μικρό χωριό της Λάρισας, όταν μετακομίσαμε από αστικό κέντρο βάζοντας το λιθαράκι μας στο όραμα... "πολλές μονάδες μικρής κλίμακας, μακρυά από αστικά κέντρα, μπορούν να δημιουργήσουν ανθρώπινες κοινωνίες που επενδύουν στην υγεία, στην ομορφιά, στη διαφύλαξη του πλανήτη και χτίζουν ισορροπία και σταθερές οικονομίες".

Το πρώτο και κύριο προϊόν του εργαστηρίου ήταν τα χειροποίητα παραδοσιακά σαπούνια ελαιολάδου με βότανα και αιθέρια έλαια. Στην πορεία προστέθηκαν οι παραδοσιακές κηραλοιφές, τα εκχυλίσματα βοτάνων, οι μπάλες οξυγονοθεραπείας, τα αρωματικά άλατα και η λοσιόν εξυγίανσης αιθέρος.

Τα προϊόντα μας είναι αυθεντικά, αγνά, χειροποίητα, παραδοσιακά, φυτικά, χρηστικά, προσεγμένα, ποιοτικά, ελληνικά. Με διακριτικά αρώματα βγαλμένα από την αγκαλιά της φύσης.

Φτιαγμένα με υλικά που μπορείς να βάλεις στο στόμα σου, σύφωνα με την παροιμία "μην βάζεις στο δέρμα σου κάτι που δεν μπορείς να φας". Σε όλα τα στάδια παραγωγής, γίνεται ελάχιστη χρήση ενέργειας και δεν υπάρχουν απόβλητα.

Ό,τι παράγεται από το ΡΟΖΜΑΡΙΝΟ απευθύνεται σε ανθρώπους που ψάχνουν αγνά προϊόντα για την προσωπική τους υγιεινή, δίνοντάς τους καθαριότητα και φρεσκάδα χωρίς τη χρήση συνθετικών υλών με άγνωστες ή επικίνδυνες ιδιότητες.

Όσο για τα ζώα, μακάρι να έχουν την τύχη να τα περιποιηθούν μ' αυτά. Το εργαστήριο είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 : 2015. Τα προϊόντα μας κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έχουν γνωστοποιηθεί στο νέο Ευρωπαϊκό σύστημα (CPNP) και είναι δερματολογικά ελεγμένα.


 

 

 

ΡΟΖΜΑΡΙΝΟ
Εργαστήρι επεξεργασίας βοτάνων και παραγωγής χειροποίητων σαπουνιών ελαιολάδου με βότανα κ αιθέρια έλαια.
Χατζηπαναγιώτου Ασημένια

ΕΔΡΑ : Πουρνάρι Λάρισας 400 06
Τηλ. : 24950 52276, 6970 964777


email: rosmarino@rosmarino.gr
site: www.rosmarino.gr
fb: sapounia.rosmarino