Πρότυπο Νεφρολογικό Κέντρο Σαντορίνης -Μιά πρωτοποριακή προσέγγιση της νεφρικής θεραπείας

Το νησί της Σαντορίνης είναι ο τρίτος προτιμώμενος προορισμός διακοπών παγκοσμίως, καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Αιγαίου και είναι γνωστό για το πιό ρομαντικό ηλιοβασίλεμα της Μεσογείου.

Το Πρότυπο Νεφρολογικό Κέντρο Σαντορίνης βρίσκεται σε έναν λόφο κοντά στο χωριό Πύργος και επωφελείται από μία πανοραμική θέα ολόκληρου του νησιού. Η τοποθεσία είναι στρατηγικά επιλεγμένη αφού βρίσκεται 2χμ από το αεροδρόμιο και 1χμ από την χώρα του νησιού τα Φηρά. Ένας μεγάλος χώρος στάθμευσης βρίσκεται στην διάθεση των φιλοξενουμένων της κλινικής.
Το Πρότυπο Νεφρολογικό Κέντρο Σαντορίνης είναι ένα κέντρο σαν έργο τέχνης για την θεραπεία των ασθενών που πάσχουν από χρόνια νεφρική ανεπάρκεια.

Μία ολιστική και πρωτοποριακή προσέγγιση της νεφρικής θεραπείας, παρακολούθησης και αποκατάστασης, με αποτελεσματικότητα, διαφάνεια, υψηλή τεχνολογία και κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική που μετατρέπει την παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε επανάσταση.

Το κέντρο βρίσκεται σε ένα μοντέρνο κτίριο ειδικά μελετημένο και σχεδιασμένο με χώρους άνετους, φωτεινούς, σύγχρονους και εύκολα προσπελάσιμους από τους ασθενείς με μια πληθώρα άλλων παροχών: Προσωπική θεραπεία με δορυφορική τηλεόραση, γραμμή τηλεφώνου και ασύρματο δίκτυο.

Μοντέρνο και κυρίως άνετο πρωτοπορεί στις Κυκλάδες για την ανάπτυξη του νέου μοντέλου ιατρικού τουρισμού και την θεραπεία ασθενών που πάσχουν από νεφρική ανεπάρκεια.

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις είναι χωρισμένες σε δύο τμήματα: Το πρώτο κομμάτι είναι για την εξυπηρέτηση των ασθενών και την διασφάλιση μίας ήρεμης ατμόσφαιρας κατά την διάρκεια της θεραπείας και το δεύτερο μη κλινικό κομμάτι φιλοξενεί συγγενείς, συνοδούς και όσους ασθενείς δεν βρίσκονται σε θεραπεία

www.santorinirenal.gr