Η αρτοποιία Σιούτα είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1979 στον Ξηροπόταμο Δράμας. Μέσα σε αυτές τις δεκαετίες βασικό μέλημα της οικογένειας Σιούτα ήταν η σταθερή ποιότητα των προϊόντων της και οι αγνές πρώτες ύλες.

Ξεχωριστό δημιούργημα της είναι το «Φιογκάκι» φτιαγμένο από χειροποίητη ζύμη και περιχυμένο με σιρόπι.Το ιδιαίτερο αυτό προϊόν μπορείτε να το δοκιμάσετε με άρωμα βανίλιας ή πορτοκαλιού αλλά και περιχυμένο με σοκολάτα γάλακτος.

Τα τελικά μας προϊόντα παράγονται σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και με σύστημα ποιότητας ασφάλειας τροφίμων που έχει εκπονηθεί και εφαρμόζεται στις εγκαταστάσεις μας (haccp).

Τα φιογκάκια είναι μια γλυκιά απόλαυση για κάθε στιγμή της ημέρας. Στο πρωινό συνοδεύουν κάθε είδους ρόφημα και ''οπλίζουν'' τον οργανισμό με την απαραίτητη ενέργεια.

Μπορούν επίσης να σερβιριστούν σ' ένα brunch ως γλυκό ''επιστέγασμα''. Είναι ένα snack για το σχολείο, τη δουλειά, την εκδρομή.Παίρνουν τη θέση τους δίπλα στα αλμυρά κεράσματα σ΄ ένα απογευματινό κάλεσμα για τσάι και ''κλέβουν την παράσταση''.

Δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα υπόλοιπα παραδοσιακά γλυκά στο γιορτινό τραπέζι. Ταιριάζουν δένουν αρμονικά και απολαυστικά με πραλίνες, παγωτό καϊμάκι ή μαστίχα και απογειώνουν γευστικά κρέμες και μαρμελάδες με άρωμα εσπεριδοειδών.

 

 

 

Aρτοποιία Σιούτα

Ξηροπόταμος Δράμας, 66100, Ελλάδα

T: +30 2521 092314

E: info@fiogaki.gr

W: www.fiogaki.gr

F: Siouta Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής