Σκοπός εταιρείας

Η εταιρεία ΘΑΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΙΚΕ ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2019 στη Θεσσαλονίκη με κύριο σκοπό τη σωστή ενημέρωση του κοινού και των επαγγελματιών και τη διάθεση μόνο ποιοτικών φυτικών βιολογικών προϊόντων, βρώσιμων και προϊόντων περιποίησης.

Αντικείμενα εταιρείας

Βιολογικά φυτικά προϊόντα κάνναβης

Η εταιρεία συμμετέχει ως εταίρος στην ίδρυση και διαχείριση τριών καταστημάτων στη βόρεια Ελλάδα αποκλειστικής διάθεσης βιολογικών προϊόντων βιομηχανικής κάνναβης (CBD) της εταιρείας Ηempoil Natural Products, της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στο συγκεκριμένο χώρο.

Με την αυγή της νέας δεκαετίας, η εταιρεία υλοποιεί επενδυτικό πρόγραμμα, με ιδία κεφάλαια, με σκοπό τη διεύρυνση του αντικειμένου και την ανάπτυξη του τμήματος χονδρικής, με την προμήθεια και διάθεση κατάλληλων (μεγάλης ποσότητας) συσκευασιών ποιοτικών βρώσιμων βιολογικών προϊόντων για εταιρείες του κλάδου της HO.RE.CA..

Οι πρώτες ύλες (λάδι, αλεύρι, σπόροι κάνναβης, φυτική πρωτείνη κάνναβης) είναι πιστοποιημένες ως προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας και έχουν πιστοποίηση για κατανάλωση από χορτοφάγους και vegan.

Βιολογικά φυτικά προϊόντα για χορτοφάγους και vegan

Η εταιρεία ανταποκρινόμενη στην επιλογή των συνανθρώπων μας για κατανάλωση μόνο φυτικών προϊόντων, αναπτύσσει επενδυτικό πρόγραμμα για τη διάθεση μόνο ποιοτικών φυτικών βιολογικών προϊόντων, βρώσιμων και προϊόντων περιποίησης.

Εκλεκτοί καφέδες και ροφήματα

Από τις αρχές Φεβρουαρίου 2020, εκπροσωπούμε την εταιρεία Fitness coffee GVM η οποία ασχολείται με την παραγωγή ζεστών ροφημάτων όπως καφές, τσάι και κριθάρι, τόσο σε υγιεινά όσο και παραδοσιακά προϊόντα.

Φυσικά βιολογικά καλλυντικά προϊόντα

Από το Φεβρουάριο του 2020 η εταιρεία ανήκει στην οικογένεια της ελληνικής εταιρείας παραγωγής φυσικών καλλυντικών Eolia Natural Cosmetics και έχουμε αναλάβει ρόλο στην υποστήριξη της εταιρείας και τη χονδρική διάθεση προϊόντων σε επαγγελματίες του χώρου.

Τα προϊόντα της εταιρείας έχουν όλες τις πιστοποιήσεις ως βιολογικά προϊόντα, έχουν πιστοποίηση parabens free, sulfate free, mineral oil free και πιστοποίηση ότι δεν έχουν πειραματιστεί σε ζώα.

 

 

 

thalis

Μιχ. Καλού 8, ΤΚ 54629, Θεσσαλονίκη

Τ: +30 2312 312450

M: +30 6957210754

W: www.thalisike.gr

E: info@thalisike.gr