Σας καλωσορίζουμε στην Ταβέρνα Θεαγένης στην Σκάλα Ποταμιά Θάσου. Μια οικογενειακή επιχείρηση που την χαρακτηρίζει η φιλική εξυπηρέτηση και ο σεβασμός προς τον πελάτη εδώ και 40 χρόνια, αφού είμαστε ένα από τα παλαιότερα εστιατόρια στη Θάσο.

Μέλημα μας είναι να φροντίζουμε το γεύμα σας και να το παρασκευάζουμε μόνο με αγνά και φρέσκα υλικά ώστε να ικανοποιούμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Παράλληλα επιλέγοντας μόνο ντόπια προϊόντα στηρίζουμε και την τοπική αγορά.

Αν αναζητάτε το καλύτερο εστιατόριο στη Θάσο τότε ο δρόμος σίγουρα θα σας φέρει στον Θεαγένη.

Καλή σας όρεξη!

 

Μέλημα μας είναι να φροντίζουμε το γεύμα σας και να το παρασκευάζουμε μόνο με αγνά και φρέσκα υλικά ώστε να ικανοποιούμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Παράλληλα επιλέγοντας μόνο ντόπια προϊόντα στηρίζουμε και την τοπική αγορά. Αν αναζητάτε το καλύτερο εστιατόριο στη Θάσο τότε ο δρόμος σίγουρα θα σας φέρει στον Θεαγένη.

 

Το εστιατόριο Θεαγένης βρίσκεται στην ομορφότερη και πιο οργανωμένη παραλία του νησιού και αποτελεί σήμα κατατεθέν της περιοχής καθώς βρίσκεται εκεί πάνω από 40 χρόνια.

Όλα μας τα πιάτα είναι προσεγμένα και φτιαγμένα με μεράκι. Είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα που μπορούμε και προσφέρουμε γι' αυτό σας προτείνουμε μερικά από τα ωραιότερα πιάτα, χαρακτηριστικά της Ταβέρνας Θεαγένης, της καλύτερης ταβέρνας στην Θάσο.

 

Ταβέρνα Θεαγένης 

Σκάλα Ποταμιάς
Θάσος

Για κρατήσεις καλέστε

25930 61481
6932313166

info@theagenis-thassos.gr


www.theagenis-thassos.gr