ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ Η'Βλάχα'
ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Το τυροκομείο μας με την επωνυμία "Η Βλάχα" είναι ένα σύγχρονα εξοπλισμένο και πιστοποιημένο τυροκομείο στα Εσώβαλτα Γιαννιτσών. Από το 1978 μένουμε πιστοί στην παραγωγή παραδοσιακών τυροκομικών προϊόντων, με στόχο να σας προσφέρουμε τα αγνά και ποιοτικά μας είδη στο τραπέζι σας. Η αγάπη , το μεράκι και οι συνταγές του παππού ΠΑΥΛΟΥ ΤΣΕΛΕΠΗ βρήκαν στέγη στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας , στα Εσώβλατα Γιαννιτσών , έχοντας στην διάθεσή μας σύγχρονα μέσα και σε συνεργασία πάντα με ντόπιους κτηνοτρόφους και παραγωγούς , σας προσφέρουμε τα εύγευστα , θρεπτικά και παραδοσιακά προϊόντα μας.

Προμηθευόμαστε μονάχα Ελληνικό γάλα από την περιοχή μας και έτσι παράγουμε εγγυημένα ντόπια τυροκομικά προϊόντα χωρίς συντηρητικά. Όλα μας τα προϊόντα έχουν ως βάση τις παραδοσιακές συνταγές και χάρης την εμπειρία μας και την τεχνολογία που χρησιμοποιούμε σας προσφέρουμε ότι πιο νόστιμο και θρεπτικό μπορεί να παράγει ο τόπος μας. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με την τυροκομία εδώ και 2 γενιές.

Η προτεραιότητα μας ήταν και θα είναι η ποιότητα και ο σεβασμός ως προς τον πελάτη. Αυτό βέβαια το αποδεικνύουμε συνεχώς έχοντας ένα μεγάλο πελατολόγιο και κερδίζοντας το ενδιαφέρον μέρα με την μέρα όλων και περισσότερων.

Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο στην παραγωγή των τυροκομικών προϊόντων μας και το κυριότερο μέλημά τους είναι να κρατήσουν τις σωστές συνθήκες υγιεινής και προστασίας.
Τα προ'ι'όντα μας ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ Π.Ο.Π 3μηνης ωρίμανσης,τυρί που παρασκευάζεται απο φρέσκο αιγοπρόβειο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΑΛΑ ημίσκληρο
ΤΥΡΙ ΜΠΑΤΖΟΣ Π.Ο.Π. 3μηνης ωρίμανσης απο φρέσκο πρόβειο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΑΛΑ,
ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ ΑΠΟ 100% ΕΛΛΗΝΙΚΟ φρέσκο γάλα τις περιοχής μας ιδανικό για διατροφή με βάση το κατσικίσιο ΓΑΛΑ.
ΤΕΛΕΜΕΣ ¶¶¶ Τυρί απο 100% ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΑΛΑ ένα ελαφρύ και πολύ γευτικό τυρί.
ΑΝΘΟΤΥΡΟ μαλακό Τυρί χωρίς αλάτι ιδανικό για δίαιτα. ΜΥΖΗΘΡΑ μαλακό τυρί χωρίς αλάτι με χαμηλά λιπαρά ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΠΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ.Πλήρες γιαούρτι με κα'ι'μάκι
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΠΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΓΑΛΑ.Ελαφρύ γιαούρτι για όλες τις ώρες
ΑΡΙΑΝΙ δροσιστικό ρόφιμα με βάση το γιαούρτι.
Το τυροκομείο μας βρίσκεται στα ΕΣΩΒΑΛΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ στην καρδιά τις ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
 

 

 


Εσώβαλτα, Κρύα Βρύση, Γιαννιτσά, Πέλλα

W: www.tselepis-vlaha.gr

E: info@tselepis-vlaha.gr /
tselepismilk@yahoo.gr

Τηλ.: 2382071471- 6972701816