Η Ιστορία μας

Η βιοτεχνία ζυμαρικών της Οικογένειας Κόλλια ιδρύθηκε το 1973 και από τότε παράγει παραδοσιακά ζυμαρικά με μεράκι και αγνά υλικά. Το 1999 η εταιρεία επένδυσε στην ανάπτυξη της με σύγχρονα μηχανήματα ζύμωσης, κοπής, ξήρανσης και συσκευασίας διατηρώντας τα αγνά υλικά όπως παλιά.

Η υψηλή ποιότητα και η ξεχωριστή γεύση των ζυμαρικών που παράγει η βιοτεχνία της Οικογένειας Κόλλια βασίζεται στην μόνιμη επιλογή άριστων υλικών σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία της. Η ποιότητα των παραδοσιακών ζυμαρικών που φτάνει στο πιάτο σας είναι το αποτέλεσμα των αγνών υλικών του κάμπου της Ηλείας, όπως τα ντόπια παραγόμενα φρέσκα αυγά και το αγελαδινό γάλα που χρησιμοποιούνται μαζί με το αλεύρι και το σιμιγδάλι στην καθημερινή παραγωγή.

Τα παραδοσιακά ζυμαρικά της Βιοτεχνίας της Οικογένειας Κόλλια φέρνουν τις αγνές γεύσεις της παράδοσης στη σύγχρονη εποχή. Επιλέγονται από επαγγελματίες όπως παραδοσιακά παντοπωλεία, κρεοπωλεία και μικρές αλυσίδες πώλησης τροφίμων και φτάνουν σε κάθε σπίτι ακόμα και με απευθείας αποστολή.

Όταν η Παράδοση Συναντά την Γεύση και την Υγιεινή Διατροφή

Με τα Παραδοσιακά ζυμαρικά της Οικογένειας Κόλλια, συνδυάζετε γεύσεις της σύγχρονης εποχής με την παράδοση δημιουργώντας πιάτα με ποικιλία σχημάτων και υφών.

Οδός Αρχαίας Ολυμπίας, 27052 Βάρδα Ηλείας

T: +30 (211) 0127487-8 +30 (26230) 72533

M: +30 6973248316

 

E: INFO@ZYMARIKAKOLLIAS.GR, SALES@ZYMARIKAKOLLIAS.GR

W: www.zymarikakollias.gr