ελληνική φωνή - κεντρική σελίδα  
επικοινωνία εκτύπωση
 
Εκδότης-Διευθυντής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ
Διευθύντρια Σύνταξης: ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ηλεκτρονική Ενημέρωση για την Ελλάδα και τον Κόσμο - News - Nachrichten
     
AΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Παναγιώτης Ρέτσος τής Λεβερκούζεν στην λίστα αστέρων της Ευρώπης!

Ζυρίχη - 22 Φεβρουαρίου 2018

Ο Παναγιώτης Ρέτσος βρίσκεται στην 12η θέση, της λίστας των 50 πιο ελπιδοφόρων και εξελίξιμων νέων, που παρουσίασε η νέα έκθεση του CIES, διεθνούς Κέντρου Αθλητικών Σπουδών, που βρίσκεται στην Ελβετία και δημιουργήθηκε το 1995 ως κοινοπραξία της FIFA με το Πανεπιστήμιο του Νοσατέλ. 

    Στην έκθεση αυτή, αναλύεται η παρουσία των παικτών U20 κατά τα τελευταία δύο χρόνια, σε 22 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, προκειμένου να εντοπιστούν εκείνοι με τις καλύτερες προοπτικές σταδιοδρομίας.  

    Η κατηγορία πέντε αστέρων, όπου στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Ιταλός τερματοφύλακας της Μίλαν, Τζανλουότζι Ντοναρούμα, περιλαμβάνει δέκα παίκτες που θα πρέπει να είναι σε θέση να αγωνιστούν στις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Πίσω από τον Ντοναρούμα είναι οι Αλντάν Λαφόν της Τουλούζ και ο Κιλιάν Μπαπέ της Παρί Σ.Ζ.

    Δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και ο Παναγιώτης Ρέτσος, αποτελούν τη λίστα των τεσσάρων αστέρων. Όλοι αυτοί οι παίκτες έχουν μια συγκεκριμένη δυνατότητα να περάσουν το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας τους στα πιο ανταγωνιστικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Είκοσι δύο ποδοσφαιριστές, βρίσκονται στην κατάταξη με τα τρία αστέρια.AΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 
Ειδήσεις για όλους | Σχόλια | Αγγελίες | Τουριστικό Ρεπορτάζ | Ιατρικά Θέματα | Παρουσίαση Βιβλίων | Επικοινωνία