ελληνική φωνή - κεντρική σελίδα  
επικοινωνία εκτύπωση
 
Εκδότης-Διευθυντής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ
Διευθύντρια Σύνταξης: ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ηλεκτρονική Ενημέρωση για την Ελλάδα και τον Κόσμο - News - Nachrichten
     
MΟΥΣΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οι Βραζιλιάνοι κατασκήνωσαν απο τώρα περιμένοντας τον Μπίμπερ,για συναυλία που θα γίνει τον...Μάρτιο!!!

Ρίο ντε Τζανέιρο - 14 Νοεμβρίου 2016

Πιστεύετε ότι είστε από τους φανατικούς θαυμαστές του Τζάστιν Μπίμπερ; Διαθέτετε όλα του τα άλμπουμ και ξέρετε όλα του τα τραγούδια; Έχετε δώσει 250 ευρώ για να αγοράσετε ένα μπουκάλι επειδή υποτίθεται ότι από αυτό έχει πιει ο αγαπημένος σας τραγουδιστής και διαθέτετε στη συλλογή σας κομμάτια του, που έχουν κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση;

Καλά όλα αυτά δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με αυτό που κάνουν οι Beliebers της Βραζιλίας, οι οποίοι έχουν ήδη αρχίσει να κατασκηνώνουν στο σημείο όπου έχει ανακοινωθεί ότι θα εμφανιστεί ο 22χρονος ποπ σταρ τον ερχόμενο… Μάρτιο.

Πολλοί από τους θαυμαστές θέλουν να διασφαλίσουν ότι θα είναι μπροστά στη σκηνή να αισθάνονται τον ιδρώτα του JB όταν τελικά δοθεί η συναυλία κι έτσι έχουν δημιουργήσει μία κατασκήνωση έξω από το Σαμπαδρόμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο πέντε μήνες πριν.

Βέβαια αυτό μπορούν και το κάνουν καθώς τώρα στο Ρίο είναι καλοκαίρι, οπότε οι θαυμαστές τού Τζάστιν έχουν εξοπλιστεί με σκηνές, σκεπάσματα και εντομοαπωθητικά κι έχουν εγκατασταθεί περιμένοντας να δουν το αγαπημένο τους ίνδαλμα.

Έχουν ακόμη δημιουργήσει ένα πρόγραμμα εκ περιτροπής φύλαξης της θέσης τους, ώστε ο καθένας να μπορεί να πηγαίνει και να παρακολουθεί το σχολείο του ή να πηγαίνει στη δουλειά του όλο αυτό το διάστημα.

«Είμαστε εδώ για να δούμε το είδωλό μας και να του δείξουμε την αγάπη μας για όλα αυτά που κάνει», δήλωσε ένας από τους θαυμαστές του Μπίμπερ στην εφημερίδα Globo της Βραζιλίας.

AΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 
Ειδήσεις για όλους | Σχόλια | Αγγελίες | Τουριστικό Ρεπορτάζ | Ιατρικά Θέματα | Παρουσίαση Βιβλίων | Επικοινωνία