ελληνική φωνή - κεντρική σελίδα  
επικοινωνία εκτύπωση
 
Εκδότης-Διευθυντής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ
Διευθύντρια Σύνταξης: ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ηλεκτρονική Ενημέρωση για την Ελλάδα και τον Κόσμο - News - Nachrichten
     
MΟΥΣΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
O Jay - Z ο πλουσιότερος χιπ-χοπ καλλιτέχνης

Πηγή Forbes - 6 Μαρτίου 2018.

Φαίνεται πως το άλμπουμ του Jay Z "Watch your throne" (Πρόσεχε τον θρόνο σου) ήταν προφητικό. 

Ο Αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας εκθρόνισε από την κορυφή της λίστας του Forbes με τους πλουσιότερους καλλιτέχνες της χιπ χοπ μουσικής, τον Diddy (Sean Combs), ο οποίος είχε εγκατασταθεί στην πρώτη θέση τα τελευταία επτά χρόνια. 

Το Forbes δημοσίευσε την νέα ετήσια λίστα και αποκάλυψε ότι ο Jay-Z είναι ο πλουσιότερος hip hop καλλιτέχνης του 2018 με περιουσία που φθάνει τα 900 εκ. δολάρια. 

Μεταξύ των επιτευγμάτων του τον περασμένο χρόνο ήταν η κυκλοφορία του άλμπουμ  "4:44" που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και ήταν υποψήφιο για οκτώ βραβεία Grammy. 

Επίσης οι επιτυχημένες επενδύσεις του ράπερ και συζύγου της βασίλισσας της μουσικής βιομηχανίας, Beyonce, σε αλκοολούχα ποτά τον ώθησαν στην πρώτη θέση. 

Ο Jay -Z επένδυσε στην πολυτελή μάρκα σαμπάνιας Armand de Brignac και στο κονιάκ DUsse και είχε σημαντικά κέρδη.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η περιουσία του Jay Z αυξήθηκε κατά 90 εκατομμύρια δολάρια το 2017 (από 810 εκ. δολ. σε 900 εκ. δολ.) 

Η περιουσία του Diddy, ο οποίος δραστηριοποιείται πλέον περισσότερο στον επιχειρηματικό στίβο και όχι στον καλλιτεχνικό, αυξήθηκε κατά πέντε εκατομμύρια δολάρια, φτάνοντας στα 825 εκατ. δολάρια.

AΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 
Ειδήσεις για όλους | Σχόλια | Αγγελίες | Τουριστικό Ρεπορτάζ | Ιατρικά Θέματα | Παρουσίαση Βιβλίων | Επικοινωνία