ελληνική φωνή - κεντρική σελίδα  
επικοινωνία εκτύπωση
 
Εκδότης-Διευθυντής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΤΥΧΙΔΗΣ
Διευθύντρια Σύνταξης: ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ηλεκτρονική Ενημέρωση για την Ελλάδα και τον Κόσμο - News - Nachrichten
     
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
International Green Week 2017

Αθήνα - 7 Δεκεμβρίου 2016

Τη δυνατότητα της απευθείας πώλησης στο κοινό προσφέρει στις συμμετέχουσες εταιρίες η 82η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, International Green Week, η οποία θα λάβει χώρα από τις 20 μέχρι τις 29 Ιανουαρίου 2017, στο Βερολίνο.

Την Ελληνική Ομαδική Συμμετοχή στην έκθεση, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, επίσημου αντιπροσώπου της έκθεσης στην Ελλάδα και Κύπρο, διοργανώνει η εταιρία – μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, K.L.Ni. Promotion.

Η Ελληνική Συμμετοχή έχει καλύψει μέχρι στιγμής 84 τ.μ. εκθεσιακή επιφάνεια και αποτελείται από 12 ελληνικές επιχειρήσεις: ARMAKADI, ΚΤΗΜΑ ΜΙΛΙΟΥ, ΠΕΛΕΧΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΤΟ ΜΕΛΙ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ, AUTHENTICO, Αγροτικός Συνεταιρισμός μανταμαδου, αιολικοσ αεβετ, ΑΦΟΙ ΡΟΔΟΥ «ΛΕΣΒΙΓΑΛ», ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΛΕΣΒΟΥ Α.Β.Ε.Ε, Ενωση Αγροτών Συνεταιρισμένων Καβάλας, ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ Συνεταιρισμός “VAENI” και ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ Ε. ΘΥΜΕΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

Η International Green Week του Βερολίνου λαμβάνει χώρα από το 1926 και αποτελεί τη σημαντικότερη πλατφόρμα στον κόσμο, με απευθείας πώληση στο κοινό, 1.660 εκθέτες τροφίμων και αγροτικών προϊόντων από 70 χώρες και περισσότερους από 400.000 επισκέπτες, μεταξύ των οποίων και 100.000 επαγγελματίες.   

Σημειώνεται ότι αυτή θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, που η Ελλάδα πρόκειται να εκπροσωπηθεί στην International Green Week.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο επισημαίνει ότι κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση, που επιθυμεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, μπορεί να απευθύνεται στο τηλ. 210 64 19 037 και στο τηλ. 210 68 40 475 (εταιρία K.L.Ni. Promotion). 

Ιστοσελίδα της έκθεσης: www.greenweek.de

AΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 
Ειδήσεις για όλους | Σχόλια | Αγγελίες | Τουριστικό Ρεπορτάζ | Ιατρικά Θέματα | Παρουσίαση Βιβλίων | Επικοινωνία