Εκτέλεση
Αλατίζουμε τις πλυμένες πατάτες, τις τυλίγουμε καλά με αλουμινόχαρτο και τις τοποθετούμε στη θράκα να ψηθούν περίπου 40' - 50'. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σάλτσας σε ένα μπολ, σκεπάζουμε το μείγμα και το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμασθούν οι πατάτες. Ελέγχουμε αν έχουν ψηθεί τρυπώντας τες με πηρούνι. Αν είναι μαλακές, είναι έτοιμες. Βγάζουμε τις πατάτες από τη φωτιά, τις ανοίγουμε και τις σερβίρουμε με τη σάλτσα ή με λίγο φρέσκο βούτυρο και πιπέρι.
|