Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι και το τυρί κρέμα. Αδειάζουμε τη ζελατίνη σε 1/3 της κούπας νερό και την αφήνουμε 5 λεπτά για να διαλυθεί. Ανακατεύουμε μια κουταλιά της σούπας από τη ζελατίνη με το βύσσινο και την υπόλοιπη τη ρίχνουμε στο γιαούρτι. Χτυπάμε τα ασπράδια μέχρι να γίνουν μαρέγκα, προσθέτοντας λίγη - λίγη τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε τη μαρέγκα στο γιαούρτι. Μέσα σε μια φόρμα για ψωμί στρώνουμε ένα φύλλο από ψιλό πλαστικό έτσι ώστε να πάει παντού και να εξέχει. Ρίχνουμε σε στρώσεις το γιαούρτι και από πάνω το βύσσινο. Αν θέλουμε να μοιάζει σαν "μάρμαρο" το μους, παίρνουμε ένα μαχαίρι και το κουνάμε μπρος - πισω στη φόρμα. Βάζουμε το μους στο ψυγείο για 3 ώρες ή μέχρι να πήξει τελείως. Για να το σερβίρουμε, το αναποδογυρίζουμε σε μια πιατέλα, βγάζουμε τη φόρμα και κατόπιν το πλαστικό και κόβουμε το μους σε φέτες.
|