Εκτέλεση
Βάζουμε το κατσικάκι σε μεγάλη λεκάνη, περιχύνουμε με το κρασί, ρίχνουμε τις πιπερίτσες, σκεπάζουμε και το αφήνουμε όλο το βραδυ στο ψυγείο. Την άλλη μέρα το στραγγίζουμε, το σκουπίζουμε καλά και φυλάμε στην άκρη το κρασί. Σε κατσαρολα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά ροδιζουμε το κρέας από κάθε πλευρά και τα κρεμμυδάκια, προσθέτουμε ένα φλιτζάνι από το κρασί που έχουμε κρατήσει και τον μάραθο, αλατοπιπερώνουμε, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία, σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει για 2 ώρες.
|