Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα φιλέτα σολομού φορώντας γάντια. Τα βάζουμε σε ένα μεγάλο πυρέξ, και ρίχνουμε από πάνω αρκετό τζιν. Εντωμεταξύ, ζεσταίνουμε σε ένα μπρικι το χυμό του λεμονιού με μια κουταλιά μέλι. Όταν γίνει ομοιόμορφο μείγμα, το ρίχνουμε και αυτό πάνω στο σολομό. Αφού αλατοπιπερώσουμε το σολομό, κόβουμε ροδέλες τα κρεμμύδια και τα τοποθετούμε επάνω στα φιλέτα. Ψήνουμε για περίπου μία ώρα στους 180 βαθμούς.
|