Εκτέλεση
Βράζουμε τις χάντρες σε αλατισμένο νερό και τις στραγγίζουμε. Σε ένα φαρδύ τηγάνι μαραίνουμε σε 1 κουταλιά νερό τα σέσκουλα και τα στραγγίζουμε. Ζεσταίνουμε σε ένα άλλο τηγάνι το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε τη ντομάτα και την αφήνουμε για 5 λεπτά να εξατμισθούν τα υγρά της. Προσθέτουμε τις χάντρες και τα σέσκουλα, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε συνεχώς για 10 λεπτά μέχρι να ενωθούν οι γεύσεις των υλικών.
|