Εκτέλεση
Ξεκινήστε με τη σάλτσα. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι αναμείξτε το κορν φλάουερ, τη ζάχαρη και το χυμό λεμόνι. Προσθέστε το ginger, τη σόγια και το ζωμό και φέρτε τη σάλτσα σε βρασμό. Χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε τη σάλτσα να δέσει, ανακατεύοντας συχνά μην κολλήσει. Μέχρι η σάλτσα να γίνει, απλώστε μεμβράνη σε έναν πάγκο. Τοποθετήστε πάνω ένα στήθος κοτόπουλου, με ένα άλλο κομμάτι μεμβράνης σκεπάστε το και χτυπήστε το μαλακά με κάτι βαρύ. Γυρίστε το και από την άλλη πλευρά και επαναλάβατε μέχρι να αποκτήσει πάχος περίπου ενός εκατοστού. Κάντε το ίδιο για όλα τα στήθη. Αλατοπιπερώστε τα. Βουτήξτε τα στήθη στο ασπράδι και μετά στο αλεύρι. Τινάξτε να απομακρυνθεί το πλεονάζον αλεύρι. Ζεστάνετε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τηγανίστε τα στήθη σε δόσεις, μέχρι να αποκτήσουν ένα ωραίο καφέ χρώμα. Τοποθετήστε τα σε απορροφητικό χαρτί. Σερβίρετε τα στήθη σε πιάτα ρίχνοντας τη σάλτσα από πάνω και πασπαλίστε με μαϊντανό.
|