Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό ώσπου να γίνουν al dente, τα σουρώνουμε, τα περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Ζεσταίνουμε σε τηγάνι 3 - 4 κ.σ. ελαιόλαδο, ρίχνουμε τις πιπεριές, αλάτι και πιπέρι και σοτάρουμε για λίγο, μέχρι να μαραθούν. Βάζουμε σε ένα μπολ τα ζυμαρικά, τις πιπεριές, τις αντσούγιες, το μαϊντανό τις ελιές και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε σε μπολ ή σε πιατέλα.
|