Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε την σοκολάτα μαζί με το καλαμποκέλαιο. Παίρνουμε ένα ορθογώνιο μεγάλο ταψί και στρώνουμε στον πάτο του αντικολλητικό χαρτί. Απλώνουμε τα καρύδια, τα αμύγδαλα και τα ξερά φρούτα στο ταψί. Περιχύνουμε με την σοκολάτα και την απλώνουμε ομοιόμορφα. Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει για λίγο, και στην συνέχεια το βάζουμε στο ψυγείο. Την επόμενη μέρα βγάζουμε το ταψί απο το ψυγείο και το κόβουμε σε μικρά ορθογώνια κομμάτια.
|